Hoe bereik je de juiste doelgroep? Hoe kom je in contact met potentiele klanten? Hoe krijg jij de juiste aandacht voor jouw product en diensten?
Laat Misset International jouw helpen! 

Misset International is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Met onze 5 titels, All About Feed, Pig Progress, Poultry World, Dairy Global & Future Farming bereiken wij de gehele agrarische markt, wereldwijd! Met onze verschillende kanalen en promotie activiteiten, zoeken we samen naar de best mogelijke optie om het gewenste doel te behalen.

All About Feed is een multimediaal merk gefocust op de laatste ontwikkelingen in diervoeding, voerformulering en diervoedermachines.

Pig Progress is de belangrijkste bron voor de internationale varkens(vlees)sector en verstrekt onmisbare informatie voor alle partijen in de sector.

Poultry World is een multimediaal merk gericht op de internationale pluimvee-industrie en informeert over de laatste, wereldwijde ontwikkelingen en innovaties. 

Dairy Global is een must read voor de vooruitstrevende melkveehouders, dierenartsen en professionals in de zuivelindustrie.

Future Farming gaat in op alle wereldwijde uitdagingen en technische ontwikkelingen rondom precisielandbouw in de toekomst.

International events

Naast adverteren in onze magazines, websites en nieuwsbrieven kan men ook als partner deelnemen aan onze seminars en/of webinars.

Specials

Kom in contact met uw doelgroep!
Naast onze reguliere uitgaven, publiceren we elk jaar een aantal specials met relevante thema’s uit de sector. Deze specials worden toegevoegd aan de oplage van Pig Progress, Poultry World, All About Feed en Dairy Global en worden naast onze reguliere mailing verspreid tijdens wereldwijde evenementen en beurzen. Dit betekent zichtbaarheid op de hele veemarkt wereldwijd!

In 2024 zullen we 3 verschillende specials publiceren:

Ons sales team

Mocht je meer informatie willen over de verschillende adverteermogelijkheden, onze specials en/of onze seminars en webinars. Neem dan gerust contact op met ons internationale salesteam via salesint@misset.com of benader één van onze accountmanagers. 

Dhierinder Ramcharan

Dhierinder Ramcharan

Key Account Manager
Scandinavia, Belgium, Italy,
Eastern Europe, MEA, South-America
+31 (0) 610559938
Dhierinder.Ramcharan@misset.com

Geke Koudenburg

Geke Koudenburg

Key Account Manager
Asia, Pacific
+31 (0) 622037055
Geke.Koudenburg@misset.com

Joey Wensink

Joey Wensink

Sales Manager
United Kingdom, Ireland
+31 (0) 613779329
Joey.Wensink@misset.com

Eline de Rijk

Eline de Rijk

Key Account Manager
Switzerland, Austria, Germany, United States & Canada
+31 (0) 657131092
Eline.de.Rijk@misset.com

Nadia Gheit

Nadia Gheit

Key Account Manager
The Netherlands, France
+31 (0) 657282698
Nadia.Gheit@misset.com