Bereik jouw doelgroep met Trekker

Trekker is al 30 jaar dé onafhankelijke informatiebron voor mensen die willen weten wat er speelt in de landbouwmechanisatie.

Wij brengen je in contact met jouw doelgroep. Natuurlijk kun je bij ons adverteren. In print in Trekker Magazine. Online met banners en advertorials op op ons nieuwe platform Trekkeronline.nl en in onze nieuwsbrieven. Maar Trekker gaat verder. Zo kun je bij ons ook terecht voor events, het jaarboek, de agenda of het posterboek. Maar boven alles denken we graag met je mee over de mogelijkheden om ons bereik, onze expertise en onze passie in te zetten om je jouw doelstellingen te laten realiseren.

Trekker. Weet wat er speelt en hoe het werkt.

NIEUWSBRIEFABONNEES TREKKER

PAGEVIEWS PER MAAND OP BOERDERIJ.NL/MECHANISATIE

OPLAGE TREKKER MAGAZINE

Over Trekker

Trekker kent een trouwe schare abonnees, lezers en fans. Zij voelen zich sterk verbonden met het merk Trekker door de gedeelde passie voor landbouwmechanisatie. In Trekker vloeien beroepsmatige content en liefhebberij naadloos in elkaar over. Precies hoe de lezer het zelf ook ervaart. Het is precies die instelling – die matcht met de praktijk – wat Trekker extra aantrekkelijk maakt

Verschijningsmomenten

Vakblad Verschijning
Trekker 11x per jaar
Nieuwsbrief
Trekker 1x per 2 weken

Aanleverspecificaties

TREKKER

Evenementen

Jaarlijkst organiseert TREKKER meerdere evenementen zoals:

  • TREKKER Sleutel Event
  • TREKKER Masterclasses

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven?

Neem contact op met het salesteam via +31 (0) 314 35 81 03 of download de TREKKER-mediakit.