MISSET MECHANISATIE

UW VERHAAL: VIA HET JUISTE SPOOR

De tijd van plat adverteren in print ligt achter ons. Het is de combinatie van zichtbaar zijn op de juiste plaats op het juiste moment bij het juiste publiek wat telt. Maar de vraag blijft: hoe pak je zoiets aan? Alles start met weten wat je verhaal is. Je kunt wel zeggen: “Hier is mijn nieuwe blinkende machine”! En dat zal zeker opvallen, maar de kernvraag is: van welke eigenschap van uw machine, dienst of trekker worden boeren of loonwerkers nu echt blij? En hoe gaan we die boodschap vervolgens overbrengen? Die route erheen is geen eenvoudige, maar desalniettemin niet minder interessant. En laat dit nu net ons vak zijn.

Uw authentieke, unieke en originele boodschap overbrengen via de drie sterkste merken in de mechanisatiebranche: Boerderij als sterkste boerenmerk, Trekker als sterkste mechanisatiemerk en Traktorpool als grootste handelsplatform. Deze mediakit laat zien waar onze merken voor staan en wat we kunnen. En dan is er nog het hoofdstuk ‘maatwerk’. Want uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen wensen.

of bel direct met Marco Puthaar +31 (0) 6 2246 8068 of Yvonne Visser +31 (0) 6 2053 0324

PAGEVIEWS PER MAAND

OPLAGE MAGAZINES

NIEUWSBRIEVEN

ONZE MERKEN

Het best gewaardeerd

Ooit gestart als vakblad in 1988, vandaag de dag een professionele titel dat jaarlijks de meeste onafhankelijke vakinformatie brengt over werktuigen en trekkers via een magazine, nieuwsbrieven, Trekkeronline.nl en via de social-media. De kracht: complexe
techniek en grondige tests begrijpelijk en toegankelijk maken. Dat maakt dat Trekker veruit de grootste oplage heeft van alle onafhankelijke maandbladen én de hoogste waardering met een NPS-score van 66.
Bekijk de aanleverspecificaties van Trekker

Dé marktplaats voor landbouwmachines

Traktorpool is het grootste handelsplatform voor machines en trekkers in Europa en ook in de Benelux marktleider. Het brengt vraag en aanbod bij elkaar via een stabiel platform, een team van gemotiveerde medewerkers en een enorm bereik. Wat velen nog mogen ontdekken, zijn de vele adverteermogelijkheden om -zelfs plaatsspecifiekzichtbaar te zijn. Dagelijks zijn er meer dan 200.000 machines, trekkers en onderdelen te vinden waarvan ruim 10 procent afkomstig is uit de Benelux.

Bekijk de aanleverspecificaties van Traktorpool

Helpt boeren beter boeren

Boerderij is de zakelijke insteek van de landbouwmechanisatie. De kern is impressies, testen, overzichten en kostprijsberekeningen waar boeren iets mee kunnen. Alles in staat ten dienste van ‘De boer helpen om beter te boeren’. Hier bevinden zich louter de serieuze ondernemers. Elke doelgroep (akkerbouw, veehouderij, varkenshouderij en mechanisatie) heeft zijn eigen aandacht binnen het magazine, de website en de nieuwsbrief.

ONZE MENSEN

Betrokkenheid bij en passie voor de landbouwmechanisatie. Dat vind je terug bij iedereen die werkt binnen het mechanisatiecluster waar de merken Trekker, Traktorpool en Boerderij/mechanisatie onder vallen. Neem contact met ons op voor alle vragen rondom advertising binnen onze merken.

YVONNE VISSER

YVONNE VISSER

Yvonne is al meer dan 15 jaar werkzaam bij Misset en het gezicht en de drijvende kracht achter Traktorpool.nl en Traktorpool.be. Ook de jaarlijkse Traktorpool-magazines neemt ze onder haar hoede.

M +31 (0) 6 2053 0324
E yvonne.visser@misset.com

MARCO PUTHAAR

MARCO PUTHAAR

Marco is al meer dan 25 jaar werkzaam bij Misset Landbouw. Zijn specialisme binnen de mechanisatie is het geven van een juist advies voor de titels Trekker, Trekkeronline.nl en Boerderij met Boederij.nl /mechanisatie.

M +31 (0) 6 2246 8068
E marco.puthaar@misset.com

ROB KRAMERS

ROB KRAMERS

Rob is de stille kracht op de achtergrond en zorgt ervoor dat de techniek bij Traktorpool.nl en Traktorpool.be werkt en actueel blijft.

T +31 (0) 314 358 106
M +31 (0) 6 1038 0644
E rob.kramers@misset.com

ONZE WEBSITES

TREKKERONLINE.NL
Trekkeronline.nl is het nieuwste onderdeel en het snelst groeiend. Het unieke van Trekkeronline.nl is het verbinden van nieuws, trekkerdata, occasioninfo en artikelen met elkaar, en als het kan gespecificeerd op een trekkermodel. Continu wordt er gewerkt aan een betere toegankelijkheid. Nieuw zijn de merkpagina’s waarin je per merk kan zien wat er is aan nieuws en ook de eerder genoemde zaken met elkaar verbind. Hier wil je als partner zichtbaar zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

BOERDERIJ.NL/MECHANISATIE
Boerderij.nl is hét online portaal voor boeren in de Benelux. Van de 300.000 unieke bezoekers per maand, maakten ruim 100.000 een profi el aan waarvan er ruim 44.000 te targeten zijn als boer. Met targetingmogelijkheden op basis van gedrag, persoonlijke en demografische kenmerken, sectoren, relevante redactionele contenttags zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je jouw doelgroep online te bereiken.

TRAKTORPOOL.NL / TRAKTORPOOL.BE
Wist je dat elke machine of trekker die op Traktorpool geplaatst wordt, gezien kan worden door 4 miljoen unieke bezoekers wereldwijd? Ook in de Benelux is Traktorpool het grootste platform dat vraag en aanbod verbindt en heeft daar ruim125.000 unieke bezoekers en maandelijks ruim 2 miljoen paginaweergaven. Nog bijzonderder: commerciële uitingen kunnen getoond worden aan potentiële kopers die specifiek zoeken op bepaalde machines of merken. En wist u dat ook kopers van nieuwe machines en trekkers bijna altijd eerst zich oriënteren via een platform zoals Traktorpool? Er is geen enkel ander medium dat u zo dicht bij het koopproces brengt.

ONZE MAGAZINES

BOERDERIJ
Boerderij verschijnt 51 keer per jaar en heeft, naast de printsecties Ondernemen, Marktcijfers, Boerenleven, Veehouderij en Akkerbouw, ook de sectie Mechanisatie. Onze abonnees zijn de echte ondernemers die zich goed willen inlezen en oriënteren voordat ze een besluit nemen. 94% van onze abonnees met een geregistreerd e-mailadres is naast hun printabonnement ook te bereiken via boerderij.nl.

TREKKER
Al ruim dertig jaar een begrip. Trekkers en werktuigen staan centraal. En binnen dit kwaliteitsmagazine is er een gezonde modus tussen serieuze content (tests, vergelijkingen en overzichten) en anderzijds de artikelen voor de liefhebber en verzamelaar. Deze succesmodus maakt dat bijna 9.500 abonnees lang trouw blijven. Bijna 45% is al langer dan 20 jaar abonnee. Ruim 70 procent is professioneel werkzaam is met trekkers en machines. Geen enkele andere onafhankelijke titel brengt maandelijks zoveel kwaliteitsinformatie als Trekker.

SPECIALS EN JAARBOEKEN
Door het jaar heen brengt de mechanisatieredactie enkele specials uit zoals de Gras-special, de Agritechinica special en ook een paar keer per jaar de Traktorpoolspecial. Deze specials gaan naar de abonnees van Trekker en Boerderij.

ONZE NIEUWSBRIEVEN

Wekelijks worden er vanuit de landbouwtitels van Misset zo’n 400.000 nieuwsbrieven digitaal verstuurd via de mail. Onze nieuwsbrief-abonnees waarderen deze vorm van communicatie: wij vatten voor hen wekelijks de hoogtepunten samen en leggen deze op een presenteerblaadje klaar. Nieuwsbrieven blijken één van de belangrijkste triggers om naar de website te gaan en worden dus goed gewaardeerd. Binnen de nieuwsbrieven is er de mogelijkheid om te adverteren en mensen direct naar uw website of partnercontent te leiden. Een relatief lage investering met een groots effect.
NIEUWSBRIEVEN TREKKER EN MECHANISATIE
Zowel vanuit Trekker gaat er wekelijks een nieuwsbrief de deur uit, als om de twee weken van Boerderij/mechanisatie. In totaal worden deze mechanisatienieuwsbrieven naar ruim 20.000 mailadressen verstuurd. Hierop pakken we de hoogtepunten samen van de afgelopen periode./span>
NIEUWSBRIEF NAAR SECTOR
Met de nieuwsbrieven van Boerderij bereik je jouw doelgroep. Of je nu de complete agrarische sector of een specifiek deel wilt bereiken. Er is altijd een nieuwsbrief die bij jouw doelstellingen past. Hieronder een indicatie van wat er kan:

Boerderij-Akkerbouw 1 x per week 14.000
Boerderij Rundveehouderij 1 x per week 25.000
Boerderij-Mechanisatie 1 x per 2 weken 14.000
Trekker-nieuwsbrief 1x per week 9.000

ONZE EVENTS EN WEBINARS

Bij Trekker en Boerderij hebben we elk jaar een indrukwekkende line-up met inspirerende evenementen. Van korte bijeenkomsten waar boeren, monteurs of techneuten worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied tot een landelijk event zoals de Grasdag.

TREKKER-TECH
Wat ons succesvol maakt op dit vakgebied is dat we telkens luisteren en evalueren. Zo werd het bekende TREKKER Sleutel Event gestaag omgedoopt tot het jaarlijkse TREKKER-Tech event. Om zo een grotere groep mensen uit de mechanisatiebranche aan te spreken. En tegelijk is daar nog ruimte voor het individu en de diepgaande technische uitdagingen waar monteurs dagelijks tegenaan lopen.

WEBINARS
Online, live en interactief. Dat is een webinar bij Misset. Een webinar is een interactieve online presentatie over een specifiek, uniek onderwerp in een agrarisch redactioneel umfeld. Deelnemers registreren vooraf en loggen in bij uitzending om te kunnen kijken. Dit kan gratis of tegen betaling.

PARTNER CONTENT

WIJ VERTELLEN JOUW VERHAAL
Als contentpartner vertel je jouw eigen verhaal binnen de`redactionele omgeving van Trekker of Boerderij. Uit onderzoek blijkt dat deze vorm van boodschappen overbrengen veel beter overkomt en soms zelfs beter gelezen wordt dan de onafhankelijke artikelen. Hoe dat komt? De oorzaak zit bij onze jarenlange journalistieke ervaring die we bij het maken van partner content toepassen. Wij weten hoe we de kern kunnen raken én
openbaren in de vorm van (online) artikelen en video’s. Wat het ook is: wij kunnen u volledig ontzorgen: schrijven, opmaken, verspreiden én video’s maken. En met gegarandeerd succes.

MAGAZINE, VIDEO OF ONLINE
De partner-artikelen kunnen op wens verschijnen in print en/of online. In dat laatste geval komen -naar gelang de wens en de afspraak- de artikelen of video’s met regelmaat terug in de redactionele (nieuws)kolommen op Trekkeronline.nl en/of Boerderij.nl. Bij Boerderij is er nog de keuze om partnerartikelen ook in de sectorkolommen terug te laten komen zoals die van Veehouderij, Akkerbouw of Mechanisatie. U krijgt een specifieke plek op de websites waar uw partnerartikelen gebundeld worden en vanwaar artikelen weer makkelijk gedeeld kunnen worden op social media en op wens in de (sectorale) nieuwsbrieven. Tot slot: een themanieuwsbrief die helemaal in het kader staat van uw bedrijf, dienst of product is ook mogelijk. U vraagt, wij draaien!

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven?

Neem contact op met Marco Puthaar +31 (0) 6 2246 8068 of Yvonne Visser +31 (0) 6 2053 0324 of download de TREKKER-mediakit.