Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair webontwikkelaar

Wil jij groeien in je werk als webontwikkelaar en meelopen als stagiair in een dynamisch mediabedrijf? Dan komen wij graag in contact met jou!

We zoeken iemand met passie voor webontwikkeling, die gemotiveerd en leergierig is en daarnaast goed zelfstandig maar ook in een team kan werken. Je gaat meewerken in een team professionele webontwikkelaars die elkaar scherp houden, kennis met elkaar delen, open staan voor feedback en een drive hebben om het constant weer beter te doen.

Wat ga je doen?

Gezamenlijk formuleren we met jou de stageopdracht, rekening houdend met jouw expertise en interesse. Onze websites worden ontwikkeld in PHP/Wordpress gecombineerd met HTML/CSS, daarnaast ontwikkelen we ook applicaties met gebruik van moderne Javascript frameworks zoals Angular, Vue.js en Node.js. Voorbeelden van concrete opdrachten die er momenteel liggen zijn:

  1. Ontwikkelen van een melkprijzenrekentool op basis van een set te beheren prijzen.
  2. Automatiseren van het testen van de meest risicovolle onderdelen van onze websites (uitvoeren risicoanalyse, opstellen/automatiseren testgevallen en presenteren/overdragen).
  3. Ontwikkelen van een WordPress-plugin voor het bundelen van Misset-specifieke functionaliteit die gedeeld wordt voor meerdere websites.

Wat kun je?

  • Je volgt een mbo-, hbo- of wo-opleiding gericht op software/web-ontwikkeling.
  • Je hebt ervaring met HTML/CSS, PHP, Javascript (frameworks) en databases.
  • Het is een pré als je bekend bent met Agile werkmethoden zoals Scrum, WordPress en/of Gitlab CI.

Wat bieden wij?

Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Het team is ervaren met Agile werkmethoden en introduceert je graag in deze methoden. Regelmatig worden er kennisdelingssessies met elkaar georganiseerd om continu te blijven leren.

Spreekt dit je aan en heb jij de juiste inzet? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden na een stage bij Misset groot.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Chris Polkamp (Teamlead Product Development, 0314-35 82 05) of Steve Rokette (Product Analyst, 06-10 55 54 85). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Foto door Croissant op Unsplash

Onafhankelijk kennisplatform

De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad én in events, webinars en de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.