Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair redactie Boerderij

Wil jij aan de slag bij een toonaangevend merk in de agrarische sector? Een stage waarbij je echt het verschil kunt maken? En word jij enthousiast bij het idee multimediaal content te mogen creëren? Dan komen we graag in contact met jou! We zoeken iemand die proactief multimediale content gaat creëren voor het merk Boerderij.

Boerderij
In 1915 werd de eerste ‘Boerderij’ uitgegeven. Toen nog een krant van enkele pagina’s, later een van de meest invloedrijke mediamerken voor de landbouwsector. Een vakblad dat dus al meer dan 100 jaar bestaat. Met het motto ‘Met boerderij boer je beter’ voorziet de redactie dagelijks boeren van goede vakinhoudelijke content waarmee ze nog beter kunnen boeren.

Boerderij is onderdeel van Misset Uitgeverij. Met 130 enthousiaste professionals werken wij aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Pluimveehouderij, Food&Agribusiness, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw (afstudeer)stage help je ons met het maken van redactionele content voor het merk Boerderij. Je doelgroep zijn boeren en professionals in de agrarische sector, daarbij werk je voor de krant en de website. In overleg krijg je een of meerdere onderwerpen onder je hoede. Daarbij creëren we multimediaal content: filmen, presenteren, webinars en podcasts opzetten, we zoeken iemand die zich hierin verder wil ontwikkelen.

Wat kun je?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding richting journalistiek/ multimedia;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Interesse in de food- en agrisector;
  • Proactieve houding.

Wat bieden wij?
Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkplek is in overleg in Doetinchem, Ede/Wageningen en/of gedeeltelijk vanuit huis. Spreekt dit je aan en heb jij de juiste inzet? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden na een stage bij Misset groot.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Indi Kloet Overbeeke, projectleider redactie 06-30 06 05 53. Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad én in events, webinars en in de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.