Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair productontwikkeling Food&Agribusiness

Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend merk in de food- en agribusiness? Een stage waarbij je echt het verschil kunt maken? En word jij enthousiast wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de groei van een nieuw merk? Dan komen we graag in contact met jou!

We zoeken iemand die aan de slag gaat met de verdere ontwikkeling van het merk Food&Agribusiness. Jouw onderzoek draagt bij aan het strategische plan en maakt inzichtelijk waar de kansen voor ons merk liggen. Je bent gemotiveerd en leergierig, werkt goed zelfstandig maar bent ook een teamspeler.

Food&Agribusiness
Food&Agribusiness is onderdeel van Misset Uitgeverij. Met 130 enthousiaste professionals werken wij aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World. Food&Agribusiness is sinds 2020 op de markt en is een van de snelst groeiende platforms in de sector.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw (afstudeer)stage help je ons met het verder ontwikkelen van het merk Food&Agribusiness in de markt. Je onderzoekt de trends en ontwikkelingen in de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden, de behoefte van de doelgroepen en uiteindelijk doe je aanbevelingen waar de kansen liggen voor het nieuwe merk. In overleg met jou kijken we bij welk onderdeel jouw interesse ligt en geven we de exacte onderzoeksvraag vorm.

Wat kun je?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding;
  • Je hebt interesse in, of volgt een opleiding richting de food- en agrisector;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Proactieve houding.

Wat bieden wij?
Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkplek is in overleg in Doetinchem, Ede/Wageningen en/of gedeeltelijk vanuit huis. Spreekt dit je aan en heb jij de juiste inzet? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden na een stage bij Misset groot.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Indi Kloet Overbeeke, projectleider redactie, 06-30 06 05 53. Kijk even rond op misset.com om te kijken waar je aan gaat werken!

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de food- en agrisector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website en de dagelijkse krant, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.