Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair online marketing/communicatie

Vanaf zomer 2022 beginnen wij aan de bouw van onze nieuwe Misset-website. Hiervoor zoeken wij een kritische, oplossingsgerichte en pro-actieve student met affiniteit voor webdesign en webdevelopment. Je gaat met een projectgroep werken aan de nieuwe website.
Klinkt dit als dé leerplek voor jou en begin jij in september met jouw afstudeertraject? Dan is Misset op zoek naar jou! Met 130 enthousiaste professionals werken wij aan magazines, websites, diensten en evenementen in de nationale en internationale food- en agrisector.

Wat ga je doen?
Gezamenlijk formuleren we met jou de stageopdracht, rekening houdend met jouw expertise en interesse. De website wordt ontwikkeld in PHP/Wordpress gecombineerd met HTML/CSS. Je werkt daarbij met Divi-thema’s in de WordPress-omgeving. Hier verwezenlijk jij het concept van de nieuwe website en krijg je ruimte om je eigen ideeën te implementeren.

Wat kun je bij ons verwachten?
Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Het team is ervaren met agile werkmethoden en introduceert je graag in deze methoden. Ook werk je samen met ons eigen Product Development-team. Dit team bestaat uit professionele webontwikkelaars die elkaar scherp houden, kennis delen, open staan voor feedback en een drive hebben om zich constant te verbeteren. Regelmatig worden er kennisdelingssessies met elkaar georganiseerd om continu te blijven leren.

Onze afdelingen werken allemaal nauw met elkaar samen. Je zult dus ook contact hebben met redactie, eventsafdeling, salesafdeling en IT’ers. Naast de ruimte en vrijheid voor eigen input, krijg je natuurlijk ook de nodige begeleiding. Wij zijn flexibel en passen begeleiding aan op wat voor jou goed werkt en waardoor jij succesvol afstudeert! Ook ben je welkom om bij ons op kantoor te werken. Wij maken op dit moment gebruik van hybride werkplekken. Dit betekent dat je zowel thuis als op kantoor kunt werken. Je ontvangt een mooie stagevergoeding.

Wat doe je en wat kun je?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding
  • Je hebt passie voor web en online toepassingen
  • Je hebt kennis van WordPress
  • Kennis van Divi of andere pagebuilders is een pre, net als basiskennis van HTML/CSS
  • Je hebt een proactieve houding.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste speler in de food- en agrimediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel Thomas Wissink (Marketing Coördinator, 06 – 30 89 54 04). Kijk even rond op misset.com om te kijken waar je aan gaat werken!

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

  

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf. Onze focus is daarom ook teamwork.

Wij geven onze 130 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.