Wij zijn op zoek naar:

Stagiair marktonderzoek Boerderij en Food&Agribusiness

Wil jij aan de slag bij Boerderij, het toonaangevende vakblad voor de agrarische sector en voor het snelgroeiende merk Food&Agribusiness? Een stage waarbij je echt het verschil kunt maken? En word jij enthousiast wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de groei van een nieuw merk? Dan komen we graag in contact met jou! 

We zoeken iemand die aan de slag gaat met marktonderzoek voor Boerderij en Food&Agribusiness. Jouw onderzoek draagt bij aan het strategische plan en maakt inzichtelijk waar kansen voor onze merken liggen. Je bent gemotiveerd en leergierig, werkt goed zelfstandig maar bent ook een teamspeler.

Boerderij en Food&Agribusiness
Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: Boerderij en Food&Agribusiness zijn met een online platform, weekblad en dagelijkse krant dé merken die belangrijk nieuws selecteren en duiden. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar. Boerderij bestaat al meer dan 100 jaar! Food&Agribusiness is sinds 2020 op de markt en is een van de snelst groeiende platforms in de sector.

Boerderij en Food&Agribusiness zijn onderdeel van Misset Uitgeverij, uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Met 130 enthousiaste professionals werken wij aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress en Poultry World.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw (afstudeer)stage help je ons met het verder in kaart brengen van de zakelijke lezersmarkt. Het bouwen van een database en het verrijken van gegevens vormt een onderdeel van je werkstage. Je onderzoekt en brengt de sectoren in kaart, signaleert de trends en ontwikkelingen in de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden, de behoefte van de doelgroepen en uiteindelijk doe je aanbevelingen waar de kansen liggen voor onze merken. In overleg met jou kijken we bij welk onderdeel jouw interesse ligt en geven we de exacte onderzoeksvraag vorm.

Wat kun je?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding;
  • Je hebt interesse in, of volgt een opleiding richting de food- en agrisector;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Je hebt een proactieve houding.

Wat bieden wij?
Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkplek is in overleg in Doetinchem, Wageningen en/of gedeeltelijk vanuit huis. Spreekt dit je aan en heb jij de juiste inzet? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden na een stage bij Misset groot.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Antoinette Kwakman, Key Accountmanager Marketing 06-13 00 52 63.  Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

                        Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de Food&Agri sector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de websites, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.