Wij zijn op zoek naar een

Stagiair Marketing

Wil jij bij Misset Uitgeverij aan de slag bij Trekker Magazine, het stoerste merk uit de landbouwmechanisatie? Een stage waarbij je echt het verschil kunt maken? En word jij enthousiast wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de groei van een merk? Dan komen we graag in contact met jou!

We zoeken iemand die binnen ons mechanisatiecluster aan de slag gaat met de verdere ontwikkeling van de merken Trekker en Traktorpool. Natuurlijk hoef je (nog) niet alles over de landbouwmechanisatie te weten. Zolang je maar gemotiveerd en leergierig bent. Daarnaast zoeken we iemand die goed zelfstandig werkt maar ook een echte teamspeler is.

TREKKER EN TRAKTORPOOL
De A-merken Trekker en Traktorpool zijn onderdeel van Misset Uitgeverij. Met 130 enthousiaste professionals werken wij naast deze titels aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World en Food&Agribusiness.  

Wat ga je doen?

Tijdens jouw (meewerk)stage krijg je een uitvoerende rol in een aantal marketingprojecten. Het zwaartepunt zal hierbij komen te liggen in het project “De Beste Trekkerchauffeur van Nederland”. Hierbij krijg je een rol in het beheer van social media, onderhouden van de actiewebsite en de communicatie richting de deelnemers en partners. Daarnaast denk je mee over de marketingaanpak en contentstrategie van het project. In overleg met jou kijken we aan welke competenties je wilt werken en geven we de exacte opdracht vorm.

Wat kun je?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding
  • Je hebt interesse in, of volgt een opleiding richting de food- en agrisector
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Proactieve houding.

Wat bieden wij?

In deze stage werk je samen met collega’s van marketing, redactie, en sales. Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkt deels vanuit huis, deels vanuit ons kantoor in Doetinchem.

Solliciteren?

Heb je interesse in een stage bij de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Yorick Wentink (Marketing Executive) 06 23 76 33 54. Kijk voor meer informatie over Misset Uitgeverij op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Het mechanisatieteam is een klein onderdeel binnen Misset en is verantwoordelijk voor de merken Trekker, Traktorpool en de mechanisatiesectie binnen Boerderij, zowel in print als online.

Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf.

Onze focus is daarom ook teamwork. Wij geven onze 140 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.