Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair marketing Events

Wil jij aan de slag bij de grootste speler in de food- en agrimediabranche? Een stage waarbij je echt het verschil kunt maken? En word jij enthousiast wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de marketing en communicatie voor onze evenementen in binnen- en buitenland? Dan komen we graag in contact met jou!

We zoeken iemand die aan de slag gaat met de verdere ontwikkeling van onze (online) food- en agri-evenementen. Jouw stage draagt bij aan de strategische plannen en maakt inzichtelijk waar de kansen liggen. Je bent gemotiveerd en leergierig, werkt goed zelfstandig maar bent ook een teamspeler.

Misset Uitgeverij
Met 130 enthousiaste professionals werken wij aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Food&Agribusiness, Pluimveehouderij, Groenten&Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress en Poultry World.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw (afstudeer)stage help je ons met het verder ontwikkelen van de marketing/ communicatie voor onze (online) evenementen in binnen- en buitenland. De resultaten van je onderzoek koppel je aan een praktisch plan waarmee we direct aan de slag kunnen. Daarnaast krijg je een uitvoerende rol in een aantal marketingprojecten. In overleg met jou kijken we wat het beste bij je past en geven we de exacte invulling vorm.

Wat kun je?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding;
  • Je hebt interesse in, of volgt een opleiding richting marketing communicatie;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Je hebt een proactieve houding.

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een leuk en hecht team met enthousiaste professionals. Je werkt nauw samen met collega’s van events, marketing, redactie en sales. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkt deels vanuit huis, deels vanuit ons kantoor in Doetinchem.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de food- en agrimediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel Rik ter Braak (Teamlead Events, 06-51 47 81 35). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onze evenementen zijn veelzijdig en hebben een overduidelijke impact in de sector. Van internationale bijeenkomsten voor de agribusiness naar de grootste carrièrebeurs van de food- en agri-sector. De ene week organiseren we praktische workshops voor monteurs, de week erna open je een collegereeks voor professionals uit onze sector. Een dag bij events is nooit saai en er komt altijd weer iets op je pad. Van voorbereiding tot executie, alles moet op die ene dag samenkomen en tot in de puntjes geregeld zijn. We doen er alles aan om onze bezoekers boordevol nieuwe kennis en inzichten weer op pad te sturen. Een evenement is dé plek waar onze doelgroep echt tot leven komt.