Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair data/gedrag-analyse (fulltime)

Word jij enthousiast van het analyseren van gedrag om voorspelmodellen te maken en wil je die kwaliteiten als stagiair verder ontwikkelen in een dynamisch mediabedrijf? Dan komen wij graag in contact met jou!

We zoeken iemand met passie voor data, en die bij voorkeur met behulp van Python deze data kan verwerken en analyseren om zo tot een voorspelmodel te komen. Je bent gemotiveerd en leergierig, werkt goed zelfstandig maar bent ook een teamspeler. Je gaat meewerken in een team professionele web-/data-ontwikkelaars die elkaar scherp houden, kennis met elkaar delen, open staan voor feedback en een drive hebben om het constant weer beter te doen.

Wat ga je doen?

Gezamenlijk formuleren we met jou de stageopdracht, rekening houdend met jouw expertise en interesse. Voorbeelden van concrete opdrachten die er momenteel liggen zijn:

 1. Het ontwikkelen van een voorspelmodel waarmee op basis van (web)gedrag voorspeld kan worden wat het risico is dat een een abonnee in de nabije toekomst gaat opzeggen.
 2. Testen, verifiëren en rapporteren welke conversiemodellen het beste werken om niet-abonnees te converteren.

Wat kun je?

 • Je volgt een HBO of WO-opleiding gericht op software/web-ontwikkeling
 • Je hebt ervaring met HTML/CSS, Python (en frameworks), Javascript (en frameworks), Google Tag Manager/Analytics en databases
 • Het is een pré als je bekend bent met agile werkmethoden zoals scrum en GitLab.

  Wat bieden wij?

  Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Het team is ervaren met Agile werkmethoden en introduceert je graag in deze methoden. Regelmatig worden er kennisdelingssessies met elkaar georganiseerd om continu te blijven leren.

  Spreekt dit je aan en heb jij de juiste inzet? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden na een stage bij Misset groot.

  Solliciteren?

  Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Chris Polkamp (Sr. Test & Requirements Analyst, 0314-358205) of Steve Rokette (Product Analyst, 06-10555485). Kijk ook even op www.misset.com.

  Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

  Foto door Christopher Gower op Unsplash

   

  Onafhankelijk kennisplatform

  De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad en krant én in events, webinars en de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.