Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair Audiovisueel 

Vind jij het leuk om video’s en podcasts te maken en te monteren? En kun je overweg met Adobe-software? Dan hebben wij een leuke stage voor jou waarbij je veel vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons audiovisueel team.

Waar werk jij aan?
Als stagiair audiovisueel ga je mee op pad om video’s en podcasts te maken en vervolgens zelf te monteren met Adobe-software. Ook maak je opnames in onze eigen studio met green screen. Je helpt mee om van een creatief idee een werkbaar concept te maken. In overleg met jou kijken we waar jouw interesses liggen, zo behoort ook het schrijven van teksten tot de mogelijkheden.
Je gaat werken binnen een team van vier personen dat al onze titels ondersteunt met mooie audiovisuele content.

Wat kun je?

  • Je volgt een mbo-, hbo- of wo-opleiding richting journalistiek/ multimedia;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Je hebt enige ervaring met het Adobe-software;
  • Je hebt een proactieve houding.

Wat bieden wij?
Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw stagebegeleiding serieus. Misset beschikt over verschillende afdelingen als product development (IT), een redactie (ook audio-visueel), marketing, events, sales en meer! Deze afdelingen zijn op zoek naar jouw frisse blik. Daarbij hebben onze medewerkers zelf veel ervaring en kennis die zij graag met jou delen! 

Je werkplek is in overleg in Doetinchem, Ede/Wageningen en/of gedeeltelijk vanuit huis. Spreekt dit je aan en heb jij de juiste inzet? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden na een stage bij Misset groot.

Solliciteren?
Zoek jij een dynamische stageplek waar jouw eigen ontwikkeling voorop staat? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Indi Kloet Overbeeke, projectleider redactie 06-30 06 05 53. Kijk even rond op misset.com om te kijken waar je aan gaat werken!

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf. Onze focus is daarom ook teamwork.

Wij geven onze 130 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.