Wij zijn op zoek naar:

Senior Webontwikkelaar WordPress/PHP (part- of fulltime)

Ben jij een gemotiveerde WordPress developer die aan de websites van de toekomst wil werken? Neem dan contact met ons op!

 Vanaf Juni 2021 zijn wij een intensieve samenwerking met Freave aangegaan en zijn onze development activiteiten daar ondergebracht. Deze vacature is daarom verplaatst naar Freave en indien je in aanmerking komt zal je in een groot team bij Freave aan Misset projecten, maar ook voor andere leuke projecten bij diverse klanten gaan werken. Kijk op de vacaturepagina van Freave voor de sollicitatieprocedure: https://jobs.freave.com/.

 

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de food- en agrisector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website en de dagelijkse krant, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.