Wij zijn op zoek naar:

Senior Webontwikkelaar WordPress/PHP (part- of fulltime)

Ben jij een gemotiveerde WordPress developer die aan de websites van de toekomst wil werken? Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij?

Wij zijn Misset: een vooruitstrevend internationaal mediabedrijf dat waardevolle content maakt voor bedrijven in de food en agri sector. De merken van Misset Food & Agri Business, Boerderij, Future Farming, AllaboutFeed staan hoog aan geschreven voor hun waardevolle content zowel nationaal als internationaal We bereiken met onze websites miljoenen bezoekers en bouwen continu aan een betere web en app beleving voor onze klanten. Naast media sites hebben we shops waarop we verbetering op verbetering doorvoeren. We willen als het gaat om vernieuwing voorop lopen met zonder de kwaliteit en de ervaring van onze gebruikers uit het oog te verliezen.

Om dit mogelijk te maken hebben we goede webdevelopers nodig, die het leuk en uitdagend vinden om de lat iedere keer wat hoger te leggen. Hopelijk ben jij de persoon die we zoeken om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Je gaat samen met ons ontwikkelteam en externe partners de kwaliteit van onze WordPress sites en webshops verbeteren. Als Senior Webontwikkelaar ben je onder andere bezig met het uitvoeren en ontwikkelen van nieuwe services op websites en apps, automatiseren van contentvertalingen, vertalen van designs naar HTML en CSS, ontwikkelen van maatwerk plugins, koppelen van API’s en webservices voor integratie met andere systemen.

Je voert innovaties door op het gebied van pay walls, online advertising, payment, cookie walls etc. Onze redacties werken aan videoproducties, podcasts en andere content vormen die op een goede manier bij onze gebruikers moeten komen. Daarbij heb je een belangrijke rol.

De digitale ontwikkeling is belangrijk voor de toekomst van onze organisatie. Je doet werk dat zeer gewaardeerd wordt door de gehele organisatie.

Wat kun je?

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met de ontwikkeling van WordPress websites en maatwerk php-applicaties;
  • Je bent bedreven in HTML, CSS, PHP en Javascript libraries zoals JQuery;
  • Je bent ervaren in het bouwen van koppelingen tussen WordPress en andere diensten, gebruikmakend van RESTful API’s en plugins;
  • Je bent in staat in teamverband na te denken over technische oplossingen en zelfstandig aan projecten te werken;
  • Je haalt energie uit het begeleiden van (junior) collega ontwikkelaars en bent gedreven de organisatie en het team naar een hoger niveau te tillen;
  • Je hebt basiskennis van DevOps

Je werkt in een team aan mooie projecten, dit betekent ook dat je een teamspeler bent om samen tot resultaten te komen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een multidisciplinair team van acht personen van UX design, data analisten, data engineers en webdevelopers. Een prettige en inspirerend werkomgeving met leuke collega’s die werken aan het fundament van het bedrijf.

We zijn informeel en open en bieden je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkeling. Je krijgt tijd en ondersteuning om het beste uit jezelf te kunnen halen.

We zijn flexibel in de werklocatie (kantoorplekken in Ede, Doetinchem, Amsterdam, maar ook thuiswerken is een optie) en bepalen graag in overleg hoeveel uur per week het beste bij je past. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden met een goed salaris.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com t.a.v. Heidi Straatman (HR adviseur). Wil je meer informatie? Bel met Chris Polkamp (Teamlead Product Development, 0314-35 82 05). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Foto door Fikret tozak op Unsplash

Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de food- en agrisector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website en de dagelijkse krant, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.