Wij zijn op zoek naar:

Senior Webontwikkelaar WordPress/PHP (fulltime)

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het verbeteren van digitale producten? Wil je graag werken in een gedisciplineerd team van ervaren IT’ers? Ben jij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webontwikkeling? Dan is de functie van Senior Webontwikkelaar bij Misset iets voor jou.

Wat ga je doen?

Het web- en data-ontwikkelteam beheert en ontwikkelt nu een aantal websites in WordPress en staat op het punt om de overige websites van Misset ook te migreren naar WordPress. We kunnen je inzet goed gebruiken bij deze transitie en om de volwassenheid van het ontwikkelteam naar een hoger niveau te brengen,

Als Senior Webontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van contentmigraties, vertalen van responsive designs naar HTML en CSS, koppelen van API’s en webservices voor integratie met andere systemen, doorontwikkeling, up-to-date houden en ondersteunen van bestaande WordPress-websites.

Wat kun je?

Je hebt passie voor webontwikkeling en -design en gaat enthousiast en gestructureerd te werk. Je hebt een sterk analytisch vermogen. Je bent ook gewend aan werken in een team en bekend met agile principes. Ook heb je oog voor kwaliteit en bent altijd bezig jezelf en het team te verbeteren.

Omdat je met veel verschillende afdelingen moet samenwerken, zijn goede communicatievaardigheden essentieel.

Wat je verder meebrengt:

  • Een hbo-opleiding richting Software/Web Development of vergelijkbaar;
  • Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van complexe WordPress websites en maatwerk PHP-applicaties;
  • Je bent bedreven in HTML, CSS, PHP en Javascript libraries zoals JQuery;
  • Je bent ervaren in het bouwen van koppelingen tussen WordPress en andere diensten, gebruikmakend van RESTful API’s en plugins;
  • Je hebt basiskennis van DevOps en bent in staat om te werken met bijvoorbeeld Composer, Nginx, MariaDB en Gitlab (CI);
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pre.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een fraaie rol die bijdraagt aan de groei van onze sterke merken. In ons diverse team van 8 professionals ben je betrokken bij de begeleiding en ontwikkeling van collega web ontwikkelaars. Je krijgt ondersteuning van ervaren collega’s, die je graag van alles leren en die nieuwsgierig zijn naar jouw ideeën. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Chris Polkamp (Teamlead Product Development, 0314-35 82 05). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Foto door Fikret tozak op Unsplash

Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de food- en agrisector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website en de dagelijkse krant, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.