Wij zijn op zoek naar een:

Redacteur Akkerbouw

Boerderij is ter versterking van de redactie op zoek naar een redacteur akkerbouw. Bij deze journalistieke functie past een agrarische opleiding of achtergrond. In ieder geval een aantoonbare affiniteit met de landbouw, in dit geval de akkerbouw. Naast vanzelfsprekend een vlotte pen en een gezonde nieuwsgierigheid.

Wat ga je doen?
Als redacteur bij Boerderij werk je tegelijk zelfstandig als collegiaal in een team met veertig collega’s, elk met een eigen specialisatie.

Je werkterrein strekt zich uit over de akkerbouw. Naast een brede blik op relevant akkerbouwnieuws, ontwikkel je een focus op verdiepende thema’s. Je richt je op het agrarisch ondernemerschap, maar ook op (hightech) vaktechnische ontwikkelingen.

Je werkt multimediaal, dus voor print-uitgaven en websites. Naast geschreven artikelen maak je met hulp van ons Audio Visuele Team, ook podcasts en video’s.

Wat kun je?
Je bent een teamspeler en je blijft jezelf ontwikkelen om je comfortabel te voelen in de mediawereld die continu verandert. Je kunt zelfstandig plannen, organiseren en gestructureerd werken om deadlines te halen. Je schrijft soepel en begrijpelijk over onderwerpen die soms best ingewikkeld zijn, en altijd met de doelgroep in het vizier: boeren en professionals in de food- en agribusiness. Binnen de redactie is er ruimte om je te specialiseren in bepaalde vakgebieden en vaardigheden. Van elkaar leren hoort daarbij.

Wat je verder meebrengt:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, gelieerd aan landbouw en/of media;
  • een vlotte pen en een neus voor nieuws;
  • affiniteit met de sectoren agri en food;
  • een proactieve en resultaatgerichte houding.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidscontract (o.b.v. 36 uren) met uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief 13e maand, winstdeling en opleidingsmogelijkheden.
  • De mogelijkheid om hybride te werken, standplaats is Doetinchem (HQ).
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van het leerplatform Good Habitz. 
  • Een organisatie die gebouwd is op meer dan 100 jaar kennis en ervaring in de food- & agribusiness en die de ambitie heeft om hard te groeien met (nieuwe) online en digitale producten en diensten.
  • Samenwerken met collega’s die vol trots en overgave werken aan uitstekende vakinformatie voor boeren en tuinders.

Ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Vullings, hoofdredacteur, telefoonnummer 06 -10 55 52 21 of via e-mail: jan.vullings@misset.com.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad én in events, webinars en in de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.