Wij zijn op zoek naar een:

Proactieve marketing afstudeerstagiair 

Ben jij een enthousiaste en proactieve marketing- of communicatiestudent? En begin jij in september met jouw afstudeertraject? Dan is Misset op zoek naar jou! Met 130 enthousiaste professionals werken wij aan magazines, websites, diensten en evenementen in de nationale en internationale food- en agri-sector.

Waar ben jij goed in? Wat wil jij leren?
Ben jij iemand die in oplossingen denkt? Wij geven jou de ruimte om je ideeën samen met ons te realiseren. Tijdens jouw afstudeerstage zal je voor onze grootste nationale titel Boerderij aan de slag gaan. Hierbij ligt de focus van jouw scriptie op de aankoopfase in de ‘Buyer Journey’ van onze online klanten. Dus ben jij geïnteresseerd in een relevante en leerzame afstudeerstage? Dan kunnen wij jou goed gebruiken in ons team!

Wat ga jij oplossen?
Wij zijn op zoek naar de belangrijkste speerpunten van nieuwsbriefontvangers bij de aankoop van een online abonnement. Sluiten onze proposities naadloos aan bij de behoeftes van de verschillende doelgroepen? Of zijn er misschien betere alternatieven? Wij zijn benieuwd naar jouw perspectief!

Wat kun je bij ons verwachten?
Je loopt mee met ons enthousiaste marketingteam. Onze afdelingen werken allemaal nauw met elkaar samen. Je zal dus bijvoorbeeld ook contact hebben met onze redactie, eventsafdeling, salesafdeling en IT’ers. Naast de ruimte en vrijheid voor eigen input, krijg je natuurlijk ook de nodige begeleiding. Wij zijn flexibel en passen begeleiding aan op wat voor jou goed werkt en waardoor jij succesvol afstudeert! Ook ben je welkom om bij ons op kantoor te werken. Wij maken op dit moment gebruik van hybride werkplekken. Dit betekent dat je zowel thuis als op kantoor kan werken. Je ontvangt een mooie stagevergoeding.

Waar moet je aan voldoen?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding
  • Je hebt interesse in, of volgt een opleiding richting marketingcommunicatie;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Je hebt een proactieve houding.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de food- en agrimediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel Thomas Wissink (Marketing Coördinator, 06 – 30 89 54 04). Kijk ook even op www.boerderij.nl om te kijken waar je aan gaat werken!

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

  

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf. Onze focus is daarom ook teamwork.

Wij geven onze 130 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.