Wij zijn op zoek naar een:

Online Campagnemanager

Ben jij een gedreven en enthousiaste marketeer? Dan zoeken we jou!

Wat kun je?

Je hebt een sterke interesse in online marketing en contentmarketing en je gaat gemotiveerd en gestructureerd te werk. Naast een sterk analytisch vermogen heb je ook oog voor kwaliteit en ben je altijd bezig jezelf te verbeteren. Omdat je met veel lopende campagnes bezig bent werk je samen met verschillende klanten. Deze klanten bevinden zich in binnen- en buitenland. Goede communicatievaardigheden zijn essentieel.

Wat ga je doen?

Als Online Campagnemanager draag je zorg voor het succesvol verloop van online campagnes op alle digitale media van Misset. Dit zijn o.a. display-, nieuwsbrief-, video- en contentmarketing-campagnes.

Support en advies: je geeft ondersteuning en advies vóór, tijdens en na het salestraject. Je ziet verbeterpunten en stuurt bij waar nodig. Je bent het aanspreekpunt voor sales als het gaat om online campagnes.

Klantencontact: je neemt contact op met de klant voor afstemming van advertentiemateriaal. Je bent de  tussenpersoon tussen klant en redactie voor contentmarketingcreatie.

In de praktijk: je verzorgt de orderafhandeling en planning van online campagnes. Hiertoe behoort het verwerken en uitvoeren van contentmarketingvraagstukken en het verwerken van advertentiemateriaal in o.a. Google Admanager. Tevens rapporteer je overtuigende resultaten aan sales en klanten.

Wat je verder meebrengt:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • ervaring met cms’en en e-mail(marketing)software;
  • ervaring met contentmarketing;
  • ervaring met webanalytics;
  • je bent een enthousiast gebruiker van online tools, apps en sociale media;
  • affiniteit met online uitgeven;
  • affiniteit met de nationale en internationale food- en agrisector;
  • je bent een snelle en enthousiaste leerling. Training wordt tijdens het werk gegeven, maar zelflerend vermogen is een must;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Je krijgt een nieuwe rol in een hecht, enthousiast team en bij zeer sterke merken. Je rapporteert aan de Manager Sales Operations binnen een salesorganisatie die eigen initiatief en ondernemerschap waardeert. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Bij dat alles krijg je te maken met collega’s die vol trots en overgave voor sterke merken werken. Met altijd de ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Symen Heuvels, Manager Sales Operations, 06 10 65 40 64. Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de food- en agrisector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.