Wij zijn op zoek naar een:

Online Campagne Marketeer International

die helpt onze groeiambities voor (online) abonnees te realiseren

Je hebt een passie voor het online werven van abonnees. Door jouw kennis en/of -ervaring op het gebied van (digitaal) werven ben je in staat om (potentiële) lezers langdurig aan ons te binden. Je bent proactief, klant gedreven, zelfstandig, betrouwbaar en vindt het leuk te werken in een team. Communiceren op alle niveaus van de organisatie is geen probleem voor je. Daarnaast raak je gemotiveerd door het werken met wervingsdoelstellingen die we samen binnen het marketingteam vaststellen.

Wat ga je doen?

Over de hele wereld hebben we een groot aantal (potentiële) lezers die op alle continenten actief zijn als leverancier of agrariër in de mondiale food- en agrisector. Omdat we binnen Misset International de komende jaren willen groeien met nieuwe abonnementmodellen ga je online geïntegreerde campagnes voor onze merken ontwikkelen, uitvoeren, analyseren en bijsturen. Je werkt samen binnen het marketingteam van Misset International en met onze redacteuren waarmee je afstemt welke content je effectief in wervingscampagnes kan gebruiken. Contentmarketing is een belangrijk aspect van jouw activiteiten. Je wordt verantwoordelijk voor het behalen van de wervingsdoelstellingen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Bijvoorbeeld Marketing (Communicatie) of HEAO-CE
  • Minimaal 3 jaar relevante B2B-werkervaring bij voorkeur in de wereld van de media/uitgeverij. Affiniteit met de (internationale) food- en agrisector is een pre
  • Goede kennis en kunde van digitale toepassingen, kanalen en mogelijkheden binnen wervingscampagnes. Bijvoorbeeld SEO-optimalisatie
  • Kunnen samenwerken in een team met verschillende disciplines (intern) en met stakeholders (extern)
  • Goede beheersing in woord en geschrift van de Engelse taal

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een hecht, enthousiast en succesvol team met ijzersterke merken zoals Future Farming, Pig Progress, Poultry World, Dairy Global en All About Feed. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden, waaronder hybride werken, en verdien je een goed salaris. Daarnaast biedt Misset een dertiende maand, een Persoonlijk Keuze Budget, een pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Tot slot zijn er brede opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en persoonlijk te groeien.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste en leukste speler in de food- en agri-mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marc Klumper, Publisher International (06 53 45 43 66). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een toonaangevend multimediabedrijf in de food- en agrisector. Ons portfolio bestaat uit nationale en internationale toonaangevende merken zoals Boerderij en All About Feed.

Wij stellen ons als doel onze klanten, producenten en hun leveranciers, te helpen hun eigen bedrijfsdoelstellingen te behalen, continuïteit te bieden en als partner met hen samen te werken. Dit doen we vol
trots via onze magazines, websites,
e-mailnieuwsbrieven en (online) events.

Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf.

Onze focus is daarom ook teamwork. Wij geven onze 130 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.