Wij zoeken een enthousiaste student voor een:

Meewerkstage Marketing International

Wil jij bij Misset International aan de slag en werken voor maar liefst 5 internationale merken? Wil jij het verschil kunnen maken tijdens deze stage en je bijdrage leveren aan de groei van deze merken? Heb je affiniteit met sales/marketing en wil je dat geen enkele dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken iemand die binnen ons internationale portfolio aan de slag gaat met de verdere ontwikkeling van de merken Poultry World, Pig Progress, All About Feed, Dairy Global & Future Farming. 

Wat doen wij?
De 5 internationale merken zijn onderdeel van Misset Uitgeverij. Naast de internationale titels, maken wij ook voor nationale titels, onder andere Boerderij, Food&Agribusiness en Trekker. Dit doen we  met 120 professionals vanuit Doetinchem. We publiceren vakinformatie via magazines, schrijven online artikelen voor onze websites, organiseren webinars & seminars, maken podcasts, zijn actief op social media en maken nieuwsbrieven die meerdere malen per week worden verstuurd. 

Wat kun je?

  • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding;
  • Je hebt interesse in, of volgt een opleiding richting communicatie en/of marketing;
  • Beheersing van de Engelse taal is een vereiste;
  • Je hebt communicatieve vaardigheden zowel in woord als in schrift;
  • Je hebt een proactieve houding en werkt graag samen in teamverband.

Wat ga je doen?
Als stagiair help je mee op de afdeling Marketing. Blijven groeien en zorgen voor zichtbaarheid in de markt en bij onze lezers is voor ons belangrijk. Je krijgt de kans om deel uit te maken van ons marketingteam. Dit team bestaat uit content marketeers, sales marketeers en online marketeers.

In deze meewerkstage ga jij je bezig houden met onder andere de volgende activiteiten:

  • Creatie en publicatie van content;
  • Het bijhouden en onderhouden van onze social media kanalen;
  • Online marketing ondersteuning;
  • Ondersteuning bij (digitale) communicatievraagstukken, etc.

Wat bieden wij?
In deze stage werk je samen met collega’s van marketing, redactie en sales. Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkt deels vanuit huis, deels vanuit ons kantoor in Doetinchem. Je krijgt een stagevergoeding.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste, internationale speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Manon Wijnands (Marketing Executive) 06 30 37 62 62. Kijk voor meer informatie over Misset International op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf. Onze focus is daarom ook teamwork.

Wij geven onze 120 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.