Wij zijn op zoek naar:

Redacteur Mechanisatie

met coördinerende taken
Weet jij als geen ander hoe de wereld van trekkers, machines en techniek in elkaar steekt? Ben jij de man of vrouw die graag experimenteert met nieuwe media, en deze mede coördineert, uitzet en bewaakt? Word jij net als onze lezers enthousiast van landbouwmachines en wil jij onze doelgroep meenemen en verrassen in deze magische wereld, zowel qua beeld, tekst als geluid? Ben je een enthousiaste, open en zelfstandige persoonlijkheid die een voortrekkersrol vervult bij het uitbouwen van de merken Trekker, Boerderij en Traktorpool? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?
Als multimediale redacteur is het jouw taak alle onderwerpen die je vastpakt, onderzoekt of test op een onafhankelijke en neutrale wijze te verslaan; of dat nu is in video, via een podcast, een artikel of via social media. Afhankelijk van wat je al kan of bereid bent om te leren, vervul je eventueel ook een coördinerende en coachende rol. Werken gaat deels vanuit huis, deels op kantoor en je reist met regelmaat binnen Nederland, Europa alsook naar andere delen van de wereld.

Wat kun je?
Je bent vooral enthousiast, een teamspeler, zelfstandig en je blijft jezelf ontwikkelen om je comfortabel te voelen in de rol die je pakt of gaat oppakken. Plannen, organiseren en gestructureerd werken zijn een pre om je deadlines te halen en afspraken na te komen. Binnen de redactie is er ruimte om je te specialiseren in bepaalde vakgebieden en vaardigheden. Niet iedereen hoeft immers alles perfect te kunnen. Van elkaar leren en jezelf kwetsbaar en open opstellen, zijn eigenschappen die daarbij horen.

Wat je verder meebrengt:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, gelieerd aan landbouw (mechanisatie) en/of media
  • ervaring met computers, social media, schrijven, fotografie en film, of bereid zijn dit te leren
  • affiniteit met de agrarische sector en de mechanisatiebranche
  • werkervaring in de landbouw en/of media 
  • een proactieve, enthousiaste en resultaatgedreven houding.

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een hecht, enthousiast team en bij ijzersterke merken zoals Trekker, Boerderij/mechanisatie en Traktorpool. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel Bas van Hattum, Teamlead van het mechanisatiecluster bij Misset (06 10 95 13 04). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Het mechanisatieteam is een klein onderdeel binnen Misset en is verantwoordelijk voor de merken Trekker, Traktorpool en de mechanisatiesectie binnen Boerderij, zowel in print als online.

Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf.

Onze focus is daarom ook teamwork. Wij geven onze 140 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.