Wij zijn op zoek naar een:

Key Accountmanager International

Je hebt een passie voor sales en bent door B2B-kennis en/of -ervaring in staat om (potentiële) klanten optimaal te adviseren over hun marketingcommunicatiedoelstellingen en hoe deze te behalen via de multimediale kanalen van onze internationale merken. Je bent pro-actief, klantgedreven, zelfstandig,  betrouwbaar en weet uitstekend te communiceren op alle niveaus van de organisatie. Daarnaast ben je bereid te reizen om internationale klanten en vakbeurzen te bezoeken.

Wat ga je doen?

Je onderhoudt en verbreedt relaties met bestaande internationale accounts en creëert new business door nieuwe markten aan te boren. Je adviseert deze accounts en denkt mee over nieuwe multimediale salesproposities. Je werkt samen binnen het salesteam van Misset International en met onze vakredacties en marketeers om het succes van onze merken continu te verbeteren. Je wordt verantwoordelijk voor de sales- en omzetdoelstellingen en activiteiten binnen jouw internationale regio.

Wat breng je mee?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • B2B-werkervaring in een salesfunctie met aantoonbaar succes
  • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel spreekvaardigheid als schriftelijk
  • Proactieve en resultaatgerichte houding
  • Kunnen samenwerken in een team met verschillende disciplines (intern) en met stakeholders (extern)
  • Affiniteit met de (internationale) food- en/of agrarische sector is een pre.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een hecht, enthousiast en succesvol team met ijzersterke merken zoals Future Farming, Pig Progress, Poultry World, Dairy Global en All About Feed.  Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden, waaronder hybride werken, en verdien je een goed salaris. Daarnaast biedt Misset een goede salesbonusregeling, dertiende maand en een winstdelingsregeling. Tot slot zijn er brede opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en persoonlijk te groeien.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de food- en agri-mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel  Neem dan contact op met Marc Klumper, Publisher International (06 53 45 43 66) . Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Ons portfolio bestaat uit toonaangevende merken zoals Boerderij en All About Feed.

Wij stellen ons als doel onze klanten, producenten en hun leveranciers, te helpen hun eigen bedrijfsdoelstellingen te behalen, continuïteit te bieden en als partner met hen samen te werken. Dit doen we vol
trots via onze magazines, websites,
e-mailnieuwsbrieven en (online) events.

Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf.

Onze focus is daarom ook teamwork. Wij geven onze 140 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.