Wij zijn op zoek naar een:

Junior Vormgever (fulltime)

Ben jij een creatieve grafisch vormgever die van afwisselend werk houdt op een professionele tijdschriftenredactie? Dan zoeken we jou!
Je bent enthousiast en kunt goed zelfstandig werken. Je communiceert makkelijk en weet om te gaan met deadlines. Met jouw enthousiasme en creativiteit werk je mee aan de verdere ontwikkeling van multimediale titels als Boerderij, Food&Agribusiness, Trekker en overige uitgaven van Misset Uitgeverij.

Wat ga je doen?
Je werkt met een collega-vormgever samen met verschillende redactieteams, elk met een eigen specialisatie. Je denkt mee over coverbeleid, invulling van beeldbepalende pagina’s en ontwerp van specials. De focus ligt op onze redactionele producties maar ook vormgeving van producten voor onze marketing-, sales- of HR-afdeling hoort tot het takenpakket.

Wat kun je?
Je bent een teamspeler en je blijft jezelf ontwikkelen om je comfortabel te voelen in de mediawereld die continu verandert. Je kunt zelfstandig plannen, organiseren en gestructureerd werken om deadlines te halen.

Wat breng je verder mee?
– Je hebt een afgeronde grafische opleiding.
– Je bent creatief en kunt zelfstandig concepten uitwerken.
– Je bent volledig vertrouwd met Indesign, Photoshop en Illustrator.
– Je kunt goed werken in teamverband.
– Je hebt goede communicatieve eigenschappen.
– Je bent flexibel, inventief en stressbestendig.

Wat bieden wij?
Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Je krijgt de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen alsook doorgroeimogelijkheden. Bij dat alles werk je samen met collega’s die vol trots en overgave werken aan uitstekende vakinformatie voor boeren en tuinders.

Ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Michel Buyvoets, chef redactie, telefoonnummer 06 -10 34 65 43 of via e-mail: michel.buyvoets@misset.com.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf. Onze focus is daarom ook teamwork. Wij geven onze 140 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.