Bij Misset is een mooie groeiplek vrijgekomen voor een  

Junior Accountmanager International 

(standplaats Doetinchem / hybride)

Ben je gedreven, flexibel en op zoek naar een internationale uitdaging?  Vind je het leuk en ben je bereid om te reizen en om klanten tijdens internationale vakbeurzen, congressen en seminars te bezoeken? Kom dan werken als Junior Accountmanager in ons team Sales International.

Wat ga je doen?

Wij hebben een groot aantal klanten die over de hele wereld actief zijn als leverancier in de food- en agrisector. Je onderhoudt en verbreedt relaties met deze accounts in ons land en creëert new business door nieuwe markten aan te boren. Je adviseert de klanten en denkt mee over nieuwe multimediale salesproposities. In jouw functie zul je eerst samen met de salesmanager verantwoordelijk zijn voor de verkoop in de regio Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland.

Wat breng je mee?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • Een goed niveau Engels, minimaal B2
  • Proactieve en resultaatgerichte houding
  • Kunnen samenwerken in een team met verschillende disciplines (intern) en met stakeholders (extern)
  • Affiniteit met de (internationale) food- en/of agrarische sector is een pre.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidscontract op basis van 36 uur per week (deels flexibel in te delen) met uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief 13e maand, bonusregeling, winstdeling en opleidingsmogelijkheden.
  • De mogelijkheid om hybride te werken.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van het leerplatform Good Habitz.
  • Een plek met een steile leercurve binnen een ambitieus team van salesprofessionals.
  • Werken in een hecht, enthousiast salesteam in een ijzersterk bedrijf in de food- en agribusiness.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste en leukste speler in de food- en agrimediabranche? Stuur je motivatie en cv naar humanresources@misset.com.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joey Wensink, Sales Manager International (06-13779329)

 

Misset is een toonaangevende multimediale uitgeverij in de internationale food- en agrisector.  Ons portfolio bestaat uit nationale en internationale merken zoals All About Feed, Boerderij.nl en FutureFarming.com.

Wij stellen ons tot doel onze klanten, producenten en hun leveranciers, te helpen hun eigen bedrijfsdoelstellingen te behalen, continuïteit te bieden en als partner met hen samen te werken. Dit doen we vol trots via onze magazines, (online) events en digitale uitgaven. 

Onze 120 medewerkers hebben veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.