Wij zijn op zoek naar een:

Digital Marketing Executive

Je bent toe aan de tweede stap in je carrière als bevlogen marketeer / marketingspecialist. Je bent een mix van creativiteit en analytisch denken op hoog niveau. Jouw commercialiteit en digitale skills onderscheiden je van anderen. Je hebt een hands-on mentaliteit, net als wij en je werkt graag in een jong team met verfrissende marketing-ideeën om zo onze business naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?

In Nederland hebben we een groot aantal klanten die over de hele wereld actief zijn als leverancier in de food- en agrisector. Je onderhoudt en verbreedt relaties met deze accounts in ons land en creëert new business door nieuwe markten aan te boren. Je adviseert deze accounts en denkt mee over hoe onze vakinformatie, in de vorm van op maat gesneden abonnementenproposities, aan te bieden en in te zetten. Je ontwikkelt nieuwe proposities, bedenkt marketingstrategieën en brengt onze collectieve abonnementenmarketing en -sales naar een volgend level.

Wat breng je mee?

  • HBO-opleiding richting marketing, communicatie, bedrijfseconomie of commerciële economie

  • 3 tot 5 jaar werkervaring

  • digitale/online marketing skills en tools

  • ervaring met e-mail automation en marketing automation 

  • ervaring met SEA en online advertising

  • je onderbouwt beslissingen met data

  • je blijft op de hoogte van ontwikkelingen rond digitale marketing

  • je komt met ideeën en voorstellen

  • kennis van HTML/CSS is een pre.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een hecht, enthousiast en succesvol marketingteam met ijzersterke merken zoal Boerderij, Food & Agribusiness en Groenten & Fruit. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden, waaronder hybride werken, en verdien je een goed salaris. Daarnaast biedt Misset een dertiende maand en een winstdelingsregeling. Tot slot zijn er brede opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en persoonlijk te groeien.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de food- en agri-mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Chris Roest, Marketing Manager (06 107 34 122). Kijk ook even op www.misset.com.

 

Misset is een toonaangevend multimediabedrijf in de food- en agrisector. Ons portfolio bestaat uit nationale en internationale toonaangevende merken zoals Boerderij en All About Feed.

Wij stellen ons als doel onze klanten, producenten en hun leveranciers, te helpen hun eigen bedrijfsdoelstellingen te behalen, continuïteit te bieden en als partner met hen samen te werken. Dit doen we vol
trots via onze magazines, websites,
e-mailnieuwsbrieven en (online) events.

Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf.

Onze focus is daarom ook teamwork. Wij geven onze 140 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.