Wij zijn op zoek naar:

Campagnemanager Events (fulltime)

Met een trackrecord van toonaangevende evenementen in binnen- en buitenland is Misset Uitgeverij een belangrijke speler in de wereld van food en agri-evenementen. Voor deze  (online) evenementen zoeken wij een campagnemanager die met zijn of haar marketingcampagnes de deelnemers- en abonneewerving een impuls kan geven. Binnen deze campagnes komt jouw creativiteit tot uiting, houd je de planning nauwkeurig in de gaten en verlies je het doel niet uit het oog.

Wat ga je doen?

Als campagnemanager ben je verantwoordelijk voor de marketingstrategie van onze nationale en internationale (online) evenementen en onze Business Academy. Je levert input en advies voor bestaande en nieuwe evenementen en houdt hierin de statistieken nauwlettend in de gaten. Je plant, initieert en draagt zorg voor renderende marketingactiviteiten en voert deze ook zelf uit. Je werkt binnen deze functie nauw samen met de projectleiders, marketeers en onze evenementcoördinatoren. Je werkt aan veel evenementen tegelijkertijd dus je moet snel kunnen schakelen en doorpakken, maar uiteraard kunnen externe partijen jou hier ook in ondersteunen. Het aansturen van externe partijen ga je dan ook niet uit de weg. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de omzetdoelstellingen. Voorbeelden van bestaande evenementen zijn: Grasdag, Maisdag, Global Feed Safety Summit, All About Feed Forum en momenteel ook veel webinars.

Wat kun je?

Je bent een innovatieve marketeer met goede communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch en creatief, maar ook praktisch en nauwkeurig. Resultaatgericht en klantgericht zijn kenmerkend voor jouw manier van werken. Je bent ondernemend en houdt ervan om in een crossmediaal team te werken. Je hebt aantoonbare kennis van de mogelijkheden en trends op het gebied van (online) marketing.

Wat je verder meebrengt:

  • minimaal hbo-werk- en denkniveau;
  • 2-5 jaar relevante werkervaring met b2b (online) marketing;
  • Affiniteit met de food- en agri-sector en werkervaring binnen een uitgeverij en/of media is een pre.

Wat bieden wij?

Je krijgt een dynamische rol in een hecht, enthousiast team en bij zeer sterke merken. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Bij dat alles krijg je te maken met collega’s die vol trots en overgave voor de (inter-) nationale merken werken. Met altijd de ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen. Het betreft een functie voor 5 dagen per week.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV vóór 12 februari 2021 naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel Rik ter Braak (Teamlead Events, 06-51 47 81 35). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

Onze evenementen zijn veelzijdig en hebben een overduidelijke impact in de sector. Van internationale bijeenkomsten voor de agribusiness naar de grootste carrièrebeurs van de food- en agri-sector. De ene week organiseren we praktische workshops voor monteurs, de week erna open je een collegereeks voor professionals uit onze sector. Een dag bij events is nooit saai en er komt altijd weer iets op je pad. Van voorbereiding tot executie, alles moet op die ene dag samenkomen en tot in de puntjes geregeld zijn. We doen er alles aan om onze bezoekers boordevol nieuwe kennis en inzichten weer op pad te sturen. Een evenement is dé plek waar onze doelgroep echt tot leven komt.