Gezocht:

Audiovisueel Redacteur

Ben jij een echte aanpakker die in verschillende omstandigheden een inhoudelijk interessante en mooie video kan maken? En pak jij vol enthousiasme een videoproductie van begin tot eind op, ook als je zelf voor de camera moet presenteren? Dan hebben wij een leuke vacature als Audiovisueel Redacteur waarbij je veel vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons team!

De focus van de werkzaamheden ligt op Boerderij.nl, daarnaast werk je ook voor de andere agrarische titels van Misset Uitgeverij. 

Wat ga je doen?

Als Audiovisueel Redacteur pak je zelfstandig videoproducties van begin tot eind op. Je gaat op zoek naar interessante items en benadert mensen hiervoor. Vervolgens maak je een kort script en ga je op pad, vaak samen met een collega, om hier een mooi item van te maken. Je interviewt mensen voor de camera en presenteert items. Vervolgens monteer je deze met Adobe-software, voorziet de video van een pakkende SEO-tekst en zet deze online. Je staat vaak met de camera op het boerenerf, maar af en toe neem je ook items op in onze studio of verzorg je een livestream. Ook maak je podcasts en beelden voor onze social mediakanalen.  

Wat kun je?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting media of journalistiek;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een goed gevoel voor beelden;
  • Je hebt ervaring met montagewerk in Premiere Pro;
  • Je vindt het leuk om met ‘je poten in de klei’ te staan.

Wat bieden wij?

Je gaat werken binnen een jong team van vier professionals die al onze titels ondersteunen met mooie audiovisuele content. Het team heeft twee vaste kantoordagen per week, de rest mag je vanuit huis werken of in overleg op kantoor.

Daarnaast hebben we vanzelfsprekend prima arbeidsvoorwaarden, verdien je een goed salaris waaronder een 13e maand en een winstuitkering. Je krijgt de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen en er zijn goede doorgroeimogelijkheden. Ook is er een maandelijkse borrel en worden er activiteiten georganiseerd.

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan je video-sollicitatie naar: humanresources@misset.com.
Vragen over de functie? Neem dan contact op met Indi Kloet Overbeeke, Hoofdredacteur Boerderij Online: Indi.kloet.overbeeke@misset.com / 06-30 06 05 53.

Kijk ook even rond op onze social mediakanalen om te zien wat we nu maken:
YouTube Boerderij:         https://www.youtube.com/@BoerderijMedia  
TikTok Boerderij:             https://www.tiktok.com/@boerderijmedia

 

 

Misset is een toonaangevende multimediale uitgeverij in de food- en agrisector. Ons portfolio bestaat uit nationale en internationale merken zoals Boerderij.nl en FutureFarming.com.

Wij stellen ons tot doel onze klanten, producenten en hun leveranciers, te helpen hun eigen bedrijfsdoelstellingen te behalen, continuïteit te bieden en als partner met hen samen te werken. Dit doen we vol trots via onze magazines, (online) events en digitale uitgaven. 

Onze 130 medewerkers hebben veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.