Bereik vandaag nog jouw doelgroep. Adverteer in Pluimveehouderij.

Pluimveehouders bereiken, bewegen en aan je binden. Op het juiste moment, met het juiste aanbod op de juiste plek. Dat doe je met Pluimveehouderij.

Pluimveehouderij brengt je in contact met jouw doelgroep. Natuurlijk kun je bij ons adverteren. In print in Pluimveehouderij, online met banners en advertorials op boerderij.nl/pluimveehouderij en in onze pluimveehouderij nieuwsbrief. Maar Pluimveehouderij gaat verder. Zo kun je bij ons ook terecht voor events, webinars en contentmarketing. Maar boven alles denken we graag met je mee over de mogelijkheden om ons bereik, onze expertise en onze passie in te zetten om je jouw doelstellingen te laten realiseren.

NIEUWSBRIEFABONNEES PLUIMVEEHOUDERIJ

PAGEVIEWS PER MAAND OP BOERDERIJ.NL/PLUIMVEEHOUDERIJ

OPLAGE VAKBLAD PLUIMVEEHOUDERIJ

Over Pluimveehouderij

Met abonnees en gebruikers vanuit het hele land en uit elke generatie en de samenwerking met LTO NOP is Pluimveehouderij gezaghebbend binnen de sector. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in het driewekelijkse magazine Pluimveehouderij én in events, webinars en apps. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis die weet wat er speelt onder pluimveehouders.

Verschijningsmomenten

Vakblad Verschijning
Pluimveehouderij 1x per 3 weken
Nieuwsbrief
Pluimveehouderij 2x per week

 

Aanleverspecificaties

Pluimveehouderij

Evenementen

Jaarlijks organiseert Pluimveehouderij samen met LTO Nederland en NOP de Pluimvee Relatiedag.

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven?

Neem contact op met het salesteam via +31 (0) 314 35 81 86 of download de Pluimveehouderij-mediakit.