Bereik professionals in de complete food & agri sector. Adverteer op FoodAgriBusiness.nl.

Voedsel is een primaire levensbehoefte van mens en dier. Voedsel emotioneert; door hoe het eruitziet, smaakt en wordt geproduceerd. In het proces van boer tot bord zijn veel schakels, en daarin zijn veel professionals actief. Ieder met zijn of haar specifieke bijdrage, kennis, ideeën en kritiek.

Food&Agribusiness is het platform om al deze professionals in de keten te bereiken. Van boer, leverancier, afnemer, verwerker tot aanbieder.

Food&Agribusiness. Van boer tot bord.

Over Food&Agribusiness

De Food&Agribusiness krant verschijnt 4x per week en heeft brede focus op zowel food als agribusiness.

De website Foodagribusiness.nl en de nieuwsbrief richten zich specifiek op ‘Eiwittransitie’ en ‘Sustainable Food’. We verdiepen ons in de volgende deelonderwerpen:

  • Plantaardige eiwitten: Van de teelt en verwerking in Nederland, specifieke gewassen zoals veldbonen en soja, tot de ontwikkelingen in plantaardige vlees- en zuivelvervangers en onderzoek naar textuur en smaakverbetering.
  • Kweekvlees en alternatieve eiwitten: Hierbij kijken we naar de productie van kweekvlees, precisiefermentatie, insectenkweek, en de rol van algen en wieren.
  • Reststromen en voedselverspilling: We zullen ons richten op upcycling, circulaire supply chains en innovaties om voedselverspilling te verminderen.
  • Biologisch/Regeneratief: Hierbij gaan we in op de teelt, marktontwikkeling, en stimulering van biologische en regeneratieve landbouw.
  • Wet- en regelgeving: We zullen de laatste ontwikkelingen volgen op het gebied van duurzame verpakkingen, keurmerken, duurzaamheidsrapportages en de ‘True Price’ methodologie.

Verschijningsmomenten

Krant Verschijning
Food&Agribusiness dinsdag t/m vrijdag
Eiwit Magazine 4x per jaar
Nieuwsbrief
Food&Agribusiness 2 x per week 

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven?

Neem contact op met het salesteam via +31 (0) 314 35 81 86.