VASTGOED

Boeren bereiken, bewegen en aan je binden. Op het juiste moment, met het juiste aanbod op de juiste plek. Dat doe je met Boerderij. Ook voor Agrarisch Vastgoed.

Boerderij brengt je in contact met jouw doelgroep. Natuurlijk kun je bij ons adverteren. In print in Boerderij of Boerderij Vandaag. Online met banners en advertorials op boerderij.nl/vastgoed en in onze Grond & Vastgoed nieuwsbrief.

BOERDERIJ VASTGOED ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

Nieuwbrief Grond & Vastgoed

De Grond & Vastgoed nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden naar 5000 abonnees. De gemiddelde open rate van deze nieuwsbrief is 50%.

Blockbusterbanner in deze nieuwsbrief al vanaf

€ 195,-*

per plaatsing

In de nieuwsbrief zijn slechts 3 bannerposities beschikbaar.

Boerderij Weekblad

In Boerderij wordt maandelijks extra aandacht besteed aan vastgoed. Uiteraard kunt u gebruikmaken van de binnen Boerderij beschikbare advertentieformaten om uw grond en vastgoedobjecten direct onder de aandacht te brengen.

Boerderij.nl/vastgoed

Ook op Boerderij.nl en boerderij.nl/vastgoed besteden we uitgebreid aandacht aan grond en vastgoed. Ook hierbij heeft u de mogelijkheid om bij relevante content gebruik te maken van alle online advertentieformaten van Boerderij.

Reserveer nu advertentieruimte voor uw vastgoedobject

* Tarief alleen geldig indien ook een advertentie in Boerderij Weekblad wordt afgenomen. Regulier tarief nieuwsbriefadvertentie € 295,-.