Misset is op zoek naar een  

Accountmanager Sales Nationaal 

(standplaats Doetinchem / hybride)

Ben jij een gedreven commercieel talent met de wil om je te ontwikkelen? Werk jij graag in een team met de leukste collega’s en wil je goede resultaten behalen? Dan willen we graag met je samenwerken!

Wat ga je doen?

Als accountmanager maak je deel uit van het salesteam en werk je samen met andere accountmanagers. Je zorgt voor verwerking en uitvoering van de afgesloten contracten. Nieuwe mediasales is hiervan een belangrijk onderdeel. Vanuit de dagelijkse klantcontacten sluit je zelf ook deals. Je gaat op bezoek bij de klanten of hebt contact met ze via Teams. Je bent een sparringpartner op het gebied van marketing voor onze klanten.

Ook is Business Development een belangrijk aandachtspunt en zorg je voor verbinding tussen sales en andere afdelingen zoals marketing en redactie. Je denkt mee over het ontwikkelen van nieuwe salesconcepten. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen de marktgroep Food & Agri voor zowel print-, online- als eventoplossingen. Dat doe je voor de Nederlandse topmerken Boerderij, Trekker, Pluimveehouderij, Melkvee100Plus, Eiwitmagazine en Groenten & Fruit.

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor sales en bent dankzij je B2B-kennis en/of -ervaring in staat om (potentiële) klanten optimaal te adviseren over hun marketingcommunicatiedoelstellingen en hoe deze te behalen via de multimediale kanalen van onze nationale merken.
Je bent proactief, klantgedreven, zelfstandig, betrouwbaar en weet uitstekend te communiceren op alle niveaus van de organisatie. Daarnaast ben je bereid om klanten te bezoeken tijdens vakbeurzen, congressen en seminars. Vanzelfsprekend verwachten we niets minder dan al die andere bedrijven doen – je bent commercieel, professioneel, teamspeler et cetera. Wij vinden het vooral van belang dat je je kunt inleven in de klant, diens wensen kan vertalen naar de meest geschikte communicatie-oplossingen en daarbij snel en resultaatgericht schakelt. 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde mbo-/hbo-opleiding
 • Werkervaring in media en/of sales
 • Een proactieve, resultaatgerichtehouding
 • Een sociale, open en toegankelijke persoonlijkheid
 • De kwaliteiten van een verbinder en teamplayer
 • Intrinsieke motivatie
 • Affiniteit met de food- en agri sector is een pre.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidscontract op basis van 36 uur per week (deels flexibel in te delen) met uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief 13e maand, bonusregeling, winstdeling en opleidingsmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Medewerkers kunnen gebruik maken van het leerplatform GoodHabitz.
 • Werken in een hecht, enthousiast salesteam bij een ijzersterk bedrijf in de food- en agribusiness.

Solliciteren?

Meer weten over deze functie? Neem contact op met Stefan Landaal (06-57341447 of stefan.landaal@misset.com). Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de food- en agri-mediabranche? Stuur je motivatie en cv naar humanresources@misset.com.

 

Misset is een toonaangevende multimediale uitgeverij in de food- en agrisector.  Ons portfolio bestaat uit nationale en internationale merken zoals Boerderij.nl en FutureFarming.com.

Wij stellen ons tot doel onze klanten, producenten en hun leveranciers, te helpen hun eigen bedrijfsdoelstellingen te behalen, continuïteit te bieden en als partner met hen samen te werken. Dit doen we vol trots via onze magazines, (online) events en digitale uitgaven. 

Onze 120 medewerkers hebben veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.