Wij zijn op zoek naar een:

Accountmanager Fieldsales

Wij zijn op zoek naar een commercieel talent met de drive om zichzelf te ontwikkelen. Een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt, altijd voor het maximale resultaat gaat en bovengemiddelde affiniteit heeft met de agrarische sector. Ben jij dit?

Wat je gaat doen

Als Accountmanager Fieldsales ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Ook onderhoud je de relaties met bestaande klanten. Je verwerkt en verzorgt de afgesloten mediacontracten en vanuit je dagelijkse klantcontact maak je lucratieve deals. In zijn geheel draag je bij aan het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen ons agrarische cluster in print, online en eventmedia.

Wat je kunt

Je bent commercieel, professioneel en een teamspeler. Maar wat wij vooral belangrijk vinden: je kunt je inleven in de klant. Je kunt de wensen van de klant vertalen naar de meest geschikte communicatie-oplossing en daarbij snel en resultaatgericht schakelen.

Wat je meebrengt

  • Een afgeronde mbo-/hbo-opleiding.
  • Werkervaring in een commerciële functie.
  • Aantoonbaar succesvol in sales.
  • Proactieve, resultaat gedreven houding.
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pre.

Wat wij bieden

Wij bieden je een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder hybride werken, en plek in een hecht en enthousiast salesteam binnen een ijzersterk bedrijf. Een plek binnen een bedrijf met collega’s die vol trots en overgave werken voor Boerderij en onze andere merken, met altijd de ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Michiel van Pampus, Teamlead Field Sales (06 55 89 26 11).

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad én in events, webinars en in de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.