Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair redactie Food&Agribusiness & Eiwit Magazine

Misset Uitgeverij biedt een uitdagende stage in het Online redactieteam van de snelgroeiende merken Food&Agribusiness en het Food&Agribusiness Eiwit Magazine.

Je komt te werken in een team van 8 contentspecialisten dat veel samenwerkt met andere afdelingen zoals Marketing, Sales, Evenementen en de Audiovisuele redactie. Het team komt elke ochtend kort bij elkaar om de dag en eventuele knelpunten te bespreken en vervolgens ga je individueel aan de slag met contentcreatie in tekst, beeld, video of audio, toepassen van SEO, houden van interviews, bijhouden van de social media kanalen, etc. en zoek je collega’s op als er samenwerking nodig is. Een keer per week organiseren we een teamoverleg om belangrijke onderwerpen met elkaar te bespreken en acties uit te zetten, daarnaast is er de mogelijkheid om mee te draaien in projecten zoals het opzetten van een online magazine of de voorbereiding van een evenement.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw (afstudeer)stage help je ons met het maken van redactionele content voor het merk Food&Agribusiness. Je doelgroep zijn professionals in de food- en agribusiness daarbij werk je voor websites en het Eiwit Magazine. In overleg krijg je een of meerdere onderwerpen onder je hoede. Je gaat vervolgens rondom die onderwerpen met je collega’s vormen van content ontwikkelen met relevante informatie die toepasbaar is voor professionals met het oog op een duurzame en toekomstbestendige foodsector.  Denk aan contentvormen zoals een how-to artikel, infographic, LinkedIn Carrousel, video of podcast.

Wat kun je?

  • Je volgt een opleiding richting journalistiek, multimedia of mediavormgeving;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Interesse in de foodsector;
  • Proactieve houding.

Wat bieden wij?
Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. Tijdens je stage bij Misset Uitgeverij krijg je de kans om te leren van ervaren professionals in de food- en agribusiness media sector. Je ontvangt training en ondersteuning om je te helpen bij het ontwikkelen van je vaardigheden en het realiseren van je potentieel. We nemen jouw professionele begeleiding serieus en beschouwen jou als volwaardig onderdeel van het team.

Deze stage biedt je de kans om te werken aan verschillende projecten en een diepgaand inzicht te krijgen in de veelzijdige aspecten van onze organisatie. Daarnaast hebben we bij Misset Uitgeverij een sterke cultuur van interne promotie en doorgroei – meerdere van onze huidige medewerkers zijn begonnen als stagiairs!

We begrijpen dat de balans tussen werk en privé belangrijk is, daarom bieden we je de mogelijkheid om je stage deels vanuit huis te doen en hebben we flexibele werktijden om je te ondersteunen. Ook op het werk is er ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld bij de maandelijkse borrel, bij de pingpong tafel of een gezamenlijke wandeling.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Chris Polkamp, hoofdredacteur online 0314-35 83 58. Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

Foodagribusiness.nl is het online platform voor food & agribusiness professionals en schrijft over de grote onderwerpen die spelen door de gehele voedselketen. Thema’s als de eiwittransitie (minder dierlijke en meer plantaardige en alternatieve eiwitten), sustainable food (zoals duurzame verpakkingen, verwerken van reststromen tot diervoeding of humane voeding en voedselverspilling), biologisch en gezonde voeding (zoals Nutri-Score).

Food&Agribusiness is sinds 2020 op de markt en is een van de snelst groeiende platforms in de sector.

In 2021 hebben we het Eiwit magazine gelanceerd, een bundeling van nieuws, trends, marktontwikkelingen en interviews over de eiwittransitie.