Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair redactie Food&Agribusiness

Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend merk in de Food&Agribusiness? Een stage waarbij je echt het verschil kunt maken? En word jij enthousiast bij het idee multimediaal content te mogen creëren? Dan komen we graag in contact met jou! We zoeken iemand die proactief multimediale content gaat creëren voor het merk Food&Agribusiness.

Food&Agribusiness is onderdeel van Misset Uitgeverij. Met 130 enthousiaste professionals werken wij aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World. Food&Agribusiness is sinds 2020 op de markt en is een van de snelst groeiende platforms in de sector.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw (afstudeer)stage help je ons met het maken van redactionele content voor het merk Food&Agribusiness. Je doelgroep zijn professionals in de food- en agribusiness daarbij werk je voor krant en de website. In overleg krijg je een of meerdere onderwerpen onder je hoede. Daarbij creëren we multimediaal content: filmen, presenteren, webinars en podcasts opzetten, we zoeken iemand die hierin verder wil ontwikkelen.

Wat kun je?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding richting journalistiek/ multimedia;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Interesse in de food- en agrisector;
  • Proactieve houding.

Wat bieden wij?
Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkplek is in overleg in Doetinchem, Ede/Wageningen en/of gedeeltelijk vanuit huis. Spreekt dit je aan en heb jij de juiste inzet? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden na een stage bij Misset groot.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Indi Kloet Overbeeke, projectleider redactie 06-30 06 05 53. Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de Food&Agri sector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.