Wij zijn op zoek naar:

Webontwikkelaars WordPress/PHP (fulltime)

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het verbeteren van digitale producten? Wil je graag werken in een gedisciplineerd team van ervaren IT’ers? Ben jij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webontwikkeling? Dan is de functie van Webontwikkelaar bij Misset iets voor jou.

Wat ga je doen?

Het web-ontwikkelteam beheert en ontwikkelt nu een aantal websites in WordPress en staat op het punt om de overige websites van Misset ook te migreren naar WordPress. Hierdoor ontstaat er ruimte in ons team voor maar liefst drie ontwikkelaars.

Als Webontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van contentmigraties, vertalen van responsive designs naar HTML en CSS, koppelen van API’s en webservices voor integratie met andere systemen, doorontwikkeling, up-to-date houden en ondersteunen van bestaande WordPress-websites.

Wat kun je?

Je hebt passie voor webontwikkeling en design en gaat enthousiast en gestructureerd te werk. Je hebt een sterk analytisch vermogen. Je bent ook gewend aan werken in een team en bekend met agile principes. Ook heb je oog voor kwaliteit en bent altijd bezig jezelf en het team te verbeteren.

Omdat je met veel verschillende afdelingen moet samenwerken, zijn goede communicatievaardigheden essentieel.

Wat je verder meebrengt:

  • Een HBO-opleiding richting Software/Web Development of vergelijkbaar;
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pre;
  • Je hebt ervaring met PHP-ontwikkeling i.c.m. WordPress;
  • Je hebt voldoende kennis van HTML, CSS en Javascript;
  • Je hebt basiskennis van DevOps en bent in staat om te werken met bijvoorbeeld Gitlab (CI) en Docker;
  • Ervaring met PHP- en Javascript-frameworks is een pre.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een fraaie rol die bijdraagt aan de groei van onze sterke merken. Je krijgt ondersteuning van ervaren collega’s, die je graag van alles leren en die nieuwsgierig zijn naar jouw ideeën. Je krijgt persoonlijke begeleiding om invulling te geven aan je rol binnen ons bedrijf. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Chris Polkamp (Sr. Test & Requirements Analyst, 0314-358205). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Foto door Fikret tozak op Unsplash

Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de Food&Agri sector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.