Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair Sales/Marketing International

Wil jij bij Misset International aan de slag en werken voor maar liefst 5 internationale merken? Wil jij het verschil kunnen maken tijdens deze stage en je bijdrage leveren aan de groei van deze merken? Heb je affiniteit met sales/marketing en wil je dat geen enkele dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken iemand die binnen ons internationale portfolio aan de slag gaat met de verdere ontwikkeling van de merken Poultry World, Pig Progress, All About Feed, Dairy Global & Future Farming. Jouw werkzaamheden dragen bij aan de strategische plannen en maken inzichtelijk waar de kansen voor onze merken liggen. Je bent gemotiveerd, enthousiast, een teamplayer en niet bang om in het Engels te communiceren.

Wat doen wij?
De 5 internationale merken zijn onderdeel van Misset Uitgeverij. Naast de internationale titels, maken wij ook nationale titels zoals Boerderij, Food&Agribusiness en Trekker. Dit doen we  met 130 professionals vanuit Doetinchem. We geven magazines uit, schrijven online artikelen voor onze websites, organiseren webinars & seminars, maken podcasts, zijn actief op social media en maken dagelijks nieuwsbrieven voor de verschillende doelgroepen.

Wat kun je?

  • Je volgt een hbo-opleiding
  • Je hebt interesse in, of volgt een opleiding richting communicatie of commerciële economie
  • Beheersing van de Engelse taal is een vereiste
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als in schrift;
  • Je hebt een proactieve houding.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw stage onderzoek je de trends en ontwikkelingen in de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden en de behoefte van de doelgroepen. De resultaten van je onderzoek koppel je aan een praktisch plan waarmee we direct aan de slag kunnen. Daarnaast krijg je een uitvoerende rol in een aantal marketingprojecten. In overleg met jou kijken we bij welk onderdeel jouw interesse ligt en geven we de exacte opdracht vorm.

Wat bieden wij?
In deze stage werk je samen met collega’s van marketing, redactie en sales. Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkt deels vanuit huis, deels vanuit ons kantoor in Doetinchem.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste, internationale speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Manon Wijnands (Marketing Executive) 06 30 37 62 62. Kijk voor meer informatie over Misset International op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf. Onze focus is daarom ook teamwork.

Wij geven onze 140 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.