Wij zijn op zoek naar:

Redacteur Landbouwtechnologie 

Gaat jouw hart sneller kloppen bij wiedende robots of drones die vogelnesten opsporen? Wil je graag dat je werk impact heeft op onze voedselproductie, met een lagere milieubelasting en betere voedselkwaliteit? Vind je het leuk om hierover te communiceren via moderne mediakanalen? Dan ben jij de ideale kandidaat voor ons redactieteam landbouwtechnologie.

Wat ga je doen?

Als multimediale redacteur (fulltime) help je mee om alle kennis en ervaringen die je opdoet in het project Nationale Proeftuin Precisie Landbouw (NPPL) te vertalen in nuttige informatie voor boeren en tuinders. Hiervoor werk je nauw samen met experts van Wageningen University & Research en boeren. Je brengt hiervan onafhankelijk verslag met beeld, tekst en filmpjes via het online platform van NPPL. Hierbij krijg je ondersteuning van ervaren redacteuren, die werken voor sterke merken als Trekker, Boerderij en Future Farming. Maar bovenal krijg je de ruimte te experimenteren met nieuwe vormen van digitale communicatie.

Wat kun je?

Je bent enthousiast, een teamspeler en je blijft jezelf ontwikkelen om je comfortabel te voelen in de mediawereld die continu verandert. Je kunt zelfstandig plannen, organiseren en gestructureerd werken om deadlines te halen. Binnen de redactie is er ruimte om je te specialiseren in bepaalde vakgebieden en vaardigheden. Van elkaar leren hoort daarbij.

Wat je verder meebrengt:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, gelieerd aan landbouw en/of media;
  • ervaring met computers, sociale media en schrijven, waarbij je liefde voor fotograferen en films maken een pré is;
  • affiniteit met de agrarische sector en nieuwe technologie;
  • proactieve, enthousiaste en resultaatgerichte houding.

Wat bieden wij?

Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Je krijgt de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen als ook doorgroeimogelijkheden. Bij dat alles werk je samen met collega’s die vol trots en overgave werken aan uitstekende vakinformatie voor boeren en tuinders.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Geert Hekkert (Hoofdredacteur Future Farming en NPPL, 06-53746169). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

Het project Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) helpt boeren en tuinders verder met het toepassen van nieuwe, veelbelovende technieken. Wageningse experts helpen 26 deelnemers om op hun bedrijf concreet aan de slag te gaan met toepassingen van precisielandbouw met als doel opbrengsten te verhogen, kosten te verlagen, milieubelasting te verminderen en de voedselkwaliteit te verbeteren.