Wij zijn op zoek naar een:

Redacteur (fulltime)

Je bent enthousiast en kunt goed zelfstandig werken. Je communiceert makkelijk en je schrijft graag. Je staat met beide benen op de grond en laat je niet overdonderen door louter mooie verhalen. Je stelt kritische vragen en weet om te gaan met deadlines. Met jouw enthousiasme en creativiteit werk je mee aan de verdere ontwikkeling van de multimediale titels Boerderij, Food&Agribusiness, én van Misset Uitgeverij.

Wat ga je doen?
Als redacteur werk je in een team met veertig collega’s, elk met een eigen specialisatie. We zijn op zoek naar een collega met affiniteit voor de plantaardige sector.

Je werkt multimediaal, dus voor print-uitgaven en websites. Je werkterrein is breed. Je richt je op relevant nieuws uit de wereld van food en agri, maar je maakt ook verhalen gericht op agrarisch ondernemerschap. De informatie die jij brengt, helpt ondernemers bij hun bedrijfsontwikkeling.

Wat kun je?
Je bent een teamspeler en je blijft jezelf ontwikkelen om je comfortabel te voelen in de mediawereld die continu verandert. Je kunt zelfstandig plannen, organiseren en gestructureerd werken om deadlines te halen. Je schrijft soepel en begrijpelijk over onderwerpen die soms best ingewikkeld zijn, en altijd met de doelgroep in het vizier: boeren en professionals in de food- en agribusiness. Binnen de redactie is er ruimte om je te specialiseren in bepaalde vakgebieden en vaardigheden. Van elkaar leren hoort daarbij.

Wat je verder meebrengt:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, gelieerd aan landbouw en/of media;
  • een vlotte pen en een neus voor nieuws;
  • affiniteit met de sectoren agri en food;
  • een proactieve en resultaatgerichte houding.

Wat bieden wij?
Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Je krijgt de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen alsook doorgroeimogelijkheden. Bij dat alles werk je samen met collega’s die vol trots en overgave werken aan uitstekende vakinformatie voor boeren en tuinders.

Ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Vullings, hoofdredacteur, telefoonnummer 06 -10 55 52 21 of via e-mail: jan.vullings@misset.com.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Kijk ook even op www.misset.com

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad én in events, webinars en in de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.