Om onze ambitieuze groeidoelstellingen te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een:

Portfoliomanager Events (fulltime)

Met een trackrecord van toonaangevende evenementen in binnen- en buitenland zijn wij een belangrijke speler in de wereld van Food & Agri-evenementen. Wij zoeken een commercieel talent die onze bestaande events laat groeien en nieuwe concepten realiseert.

Wat ga je doen?
Je fungeert als projectleider van een cross-functioneel team. Je signaleert trends en ontwikkelingen en onderhoudt het contact met je netwerk. Je grijpt kansen aan om bestaande concepten uit te bouwen en nieuwe te ontwikkelen, benadert topsprekers en bent medeverantwoordelijk voor de communicatie rondom het evenement. Je werkt nauw samen met de redactie, sales- en marketingafdelingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een (financieel) jaarplan en het realiseren van omzet- en winstdoelstellingen.

Wat kun je?
Je bent commercieel en in staat om kansen in de (internationale) Food & Agri-markt aan te grijpen. Je bent conceptmatig sterk, je kunt goed prioriteiten stellen en weet meerdere ballen in de lucht te houden. Je bent communicatief zeer sterk en een geboren netwerker.

Wat je verder meebrengt:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met 2-5 jaar relevante werkervaring;
  • Aantoonbare ervaring met (project)management en coördinerende verantwoordelijkheid;
  • Affiniteit met de (internationale) Food & Agri-sector en werkervaring binnen een uitgeverij en/of media is een pré.

Wat bieden wij?
Je krijgt een dynamische rol in een hecht, enthousiast team en bij zeer sterke merken. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Bij dat alles krijg je te maken met collega’s die vol trots en overgave voor de (inter-) nationale merken werken. Met altijd de ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel Valerie Edens (Director Events, 06-10 94 38 25). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onze evenementen zijn veelzijdig en hebben een overduidelijke impact in de sector. Van internationale bijeenkomsten voor de agribusiness naar de grootste carrièrebeurs van de food & agri sector. De ene week organiseren we praktische workshops voor monteurs, de week erna open je een collegereeks voor professionals uit onze sector. Een dag bij events is nooit saai en er komt altijd weer iets op je pad. Van voorbereiding tot executie, alles moet op die ene dag samenkomen en tot in de puntjes geregeld zijn. We doen er alles aan om onze bezoekers boordevol nieuwe kennis en inzichten weer op pad te sturen. Een evenement is dé plek waar onze doelgroep echt tot leven komen.