Wij zijn op zoek naar:

Marktredacteur food en agri (fulltime)

Je bent enthousiast en kunt goed zelfstandig werken. Je communiceert makkelijk en je bent handig met tekst en cijfers. Je staat met beide benen op de grond en je laat je niet overdonderen door louter mooie verhalen. Je stelt kritische vragen en weet om te gaan met deadlines. Met jouw enthousiasme en creativiteit help je ons te werken aan de verdere ontwikkeling van Boerderij, Food&Agribusiness en Misset.

Wat ga je doen?

Als marktredacteur ben je verantwoordelijk voor het creëren van relevante en objectieve marktinformatie, waarmee ondernemers in food en agri hun bedrijfsvoering en rendementen kunnen optimaliseren. Hierbij maak je optimaal gebruik van de diverse print- en online-uitgaven van Boerderij en Food&Agribusiness. Je werkt nauw samen in het team van marktredacteuren.

Wat kun je?

Je bent een enthousiaste teamspeler en je blijft jezelf ontwikkelen om je comfortabel te voelen in de mediawereld die continu verandert. Je kunt zelfstandig plannen, organiseren en gestructureerd werken om deadlines te halen. Binnen de redactie is er ruimte om je te specialiseren in bepaalde vakgebieden en vaardigheden. Van elkaar leren hoort daarbij.

Wat je verder meebrengt:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, gelieerd aan landbouw en/of media;
  • ervaring met computers en programma’s zoals Excel;
  • affiniteit met de agrarische sector;
  • proactieve, enthousiaste en resultaatgerichte houding.

Wat bieden wij?

Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Je krijgt de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen alsook doorgroeimogelijkheden. Bij dat alles werk je samen met collega’s die vol trots en overgave werken aan uitstekende vakinformatie voor boeren en tuinders. 

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie?  Bel met John Ramaker (Redactiechef Markt en Akkerbouw, 06 – 13 11 99 50). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

 

Onafhankelijk kennisplatform

De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad en krant én in events, webinars en de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.