Wij zijn op zoek naar een:

Marketing Specialist (fulltime)

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes? Houd je ervan constant te testen en naar verbeteringen te zoeken? Dan is de functie van Marketing Specialist bij Boerderij iets voor jou.

Wat ga je doen?
Als Marketing Specialist ben je medeverantwoordelijk voor het werven en behouden van abonnees. Dit doe je door data gedreven online en offline campagnes te bedenken, opzetten en uitvoeren die je constant optimaliseert. Door te luisteren naar de klant en continu te testen en meten, evalueer je de effectiviteit van de campagnes. Op basis daarvan besluit je een campagne te beëindigen of voort te zetten. Ten slotte gebruik je de resultaten van verschillende campagnes om de marketingstrategie te verbeteren.

Wat kun je?
Je bent toe aan de volgende stap in je carrière en koppelt creativiteit aan analytisch denken op hoog niveau. Jouw commercialiteit en digitale skills onderscheiden je van anderen. Je hebt een hands-on mentaliteit, net als wij en je werkt graag in een jong team met verfrissende marketingideeën om zo onze business naar een hoger niveau te tillen.

Wat je verder meebrengt:

  • Een HBO-opleiding richting marketing of communicatie;
  • 3-5 jaar ervaring in een brede marketing rol;
  • Affiniteit met de agrarische sector;
  • Een analytische benadering van marketingactiviteiten;
  • Digitale en online marketing skills; ervaring met marketing automation, social media en analytics;
  • Je vindt het geweldig om constant op zoek te gaan naar nieuwe manieren om beter te worden in wat je doet en hoe je het doet;
  • Jij droomt over begrippen als Lean Startup, Design Thinking en Growth Hacking;
  • Je bent fan van het meetbaar maken van campagnes en stuurt op KPI’s, zodat je de marketing campagnes continu kunt optimaliseren.

Wat bieden wij?
Jij krijgt een fraaie rol in een hecht, enthousiast team en bij zeer sterke merken. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Bij dat alles krijg je te maken met collega’s die vol trots en overgave voor de nationale merken werken. Met altijd de ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Annet ten Pas (Marketing Director, 06-10138239). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd


Onafhankelijk kennisplatform

De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad en krant én in events, webinars en de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.