Wij zijn op zoek naar een:

Manager Uitgeefunit Trekker (fulltime)

Een enthousiaste persoonlijkheid die een voortrekkersrol vervult bij het uitbouwen van het merk Trekker, zeker online. Jij bouwt de Trekker community, waartoe ook de marktplaats voor gebruikte trekkers Traktorpool en applicaties als Trekkervinder behoren. De basis is het magazine Trekker, al 30 jaar een autoriteit in de markt. Jij voegt nieuwe toepassingen toe en investeert in online engagement. 
Het is een pré als de diesel door jouw aderen stroomt en jij een passie hebt voor de wereld van techniek, trekkers en machines. Zeker zo belangrijk vinden we dat jij jouw sporen hebt verdiend in het op- en uitbouwen van online platforms. We bruisen van de ideeën, en zoeken een kritische en initiatiefrijke geest die daarbij de juiste keuzes maakt.

Wat ga je doen?
Als manager van het Trekker-team zet jij de lijnen uit. Je stuurt een ervaren en toegewijd team van redactie, marketing en sales aan. Je kent de wetmatigheden van uitgeven, zowel wat abonnementen betreft als in de digitale marketing. Je monitort wat gaande is bij jouw klanten en weet de wensen van de doelgroep in alle facetten van Trekker te vervullen.

Wat kun je?
Vanzelfsprekend verwachten we niets minder dan al die andere bedrijven doen – je bent commercieel, professioneel, teamspeler et cetera. Wij vinden het vooral van belang dat je met een open houding en met oog voor klant, medewerker en missie van Misset in staat bent snel en resultaatgericht te schakelen. Dus ja, je kunt ook goed plannen, organiseren en werkt gestructureerd. Je brengt aantoonbaar onderscheidende digitale expertise in en kunt bogen op leidinggevende ervaring.

Wat je verder meebrengt:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, gelieerd aan landbouw en/of communicatie
  • digitale & data-skills en een multimediaal track record
  • leidinggevende ervaring in een multidisciplinair team
  • proactieve, resultaat gedreven houding.

Wat bieden wij?
Jij krijgt een cruciale rol in een hecht, enthousiast team en bij een ijzersterk merk. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Bij dat alles krijg je te maken met collega’s die vol trots en overgave voor Trekker en onze andere merken werken. Met altijd de ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Roel Leferink (Publishing Director Development, 06-10555473) en kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Sleutel tot totale mechanisatiemarkt

Trekker is hét merk rondom landbouwmechanisatie, zowel voor de professional als de liefhebber. De trekker staat centraal in bijvoorbeeld diepgaande testen, achtergrondverhalen, fotoreportages en nieuwsartikelen over ontwikkelingen binnen de branche in binnen- en buitenland. Trekker is een allesomvattende nieuwsbron en speurt daarbij de markt af om haar lezers te prikkelen met content over innovaties in de markt.