Adverteren bij Misset

Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Bereik jouw doelgroep via de magazines, websites, diensten en evenementen van All About Feed, Pig Progress, Poultry World, Dairy Global en Future Farming.

All About Feed is een multimediaal merk gefocust op de laatste ontwikkelingen in diervoeding, voerformulering en diervoedermachines.

Pig Progress is de belangrijkste bron voor de internationale varkens(vlees)sector en verstrekt onmisbare informatie voor alle partijen in de sector.

Poultry World is een multimediaal merk gericht op de internationale pluimvee-industrie en informeert over de laatste, wereldwijde ontwikkelingen en innovaties. 

Dairy Global is een must read voor de vooruitstrevende melkveehouders, dierenartsen en professionals in de zuivelindustrie.

Future Farming gaat in op alle wereldwijde uitdagingen en technische ontwikkelingen rondom precisielandbouw in de toekomst.

International events

Naast adverteren in onze magazines, websites en nieuwsbrieven kan men ook als partner deelnemen aan onze seminars en/of webinars.

Misset International webinar week 2020

Van 16 tot en met 20 november 2020, organiseren wij verschillende webinars. Al deze webinars hebben een specifiek thema en onderwerpen. Een uitgelezen kans om de agribusiness op de hoogte te stellen van relevante onderwerpen en dat wereldwijd.

Wil je meer weten?
Download onderstaande documenten of neem contact op met ons sales team.

Special downloads

Naast onze reguliere uitgaven, brengen wij jaarlijks ook verschillende specials uit met relevante themas uit de sector. Deze specials worden naast onze reguliere verzending ook gebruikt tijdens wereldwijde evenementen en beurzen. Een perfecte manier om in contact te komen met je doelgroep.

Ons sales team

Mocht je meer informatie willen over de verschillende adverteermogelijkheden, onze specials en/of onze seminars en webinars. Neem dan gerust contact op met ons internationale salesteam via salesint@misset.com of benader één van onze accountmanagers. 

Harm Putman

Harm Putman

Key Account Manager
Belgium, Germany, Austria & Switzerland

+31 (0) 610888145
Harm.Putman@misset.com

Dhierinder Ramcharan

Dhierinder Ramcharan

Key Account Manager
South America, Middle East & Northern + Eastern Europe & Turkey

+31 (0) 610559938
Dhierinder.Ramcharan@misset.com

Geke Koudenburg

Geke Koudenburg

Key Account Manager
Asia, Italy, France & Spain
+31 (0) 622037055
Geke.Koudenburg@misset.com

Joey Wensink

Joey Wensink

Account Manager
Australia, Ireland, UK, New Zealand, Balkans, Israel, Africa & Future Farming

+31 (0) 613779329
Joey.Wensink@misset.com

Paul Veerman

Paul Veerman

Key Account Manager
The Netherlands, Canada & America
+31 (0) 612064612
Paul.Veerman@misset.com

Amber Kamermans – van Remmen

Amber Kamermans – van Remmen

Sales Manager
+31 (0) 610730115

Amber.Kamermans@misset.com