Adverteren bij Misset

Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Bereik jouw doelgroep via de magazines, websites, diensten en evenementen van All About Feed, Pig Progress, Poultry World, Dairy Global en Future Farming.

All About Feed is een multimediaal merk gefocust op de laatste ontwikkelingen in diervoeding, voerformulering en diervoedermachines.

Pig Progress is de belangrijkste bron voor de internationale varkens(vlees)sector en verstrekt onmisbare informatie voor alle partijen in de sector.

Poultry World is een multimediaal merk gericht op de internationale pluimvee-industrie en informeert over de laatste, wereldwijde ontwikkelingen en innovaties. 

Dairy Global is een must read voor de vooruitstrevende melkveehouders, dierenartsen en professionals in de zuivelindustrie.

Future Farming gaat in op alle wereldwijde uitdagingen en technische ontwikkelingen rondom precisielandbouw in de toekomst.

International events

Naast adverteren in onze magazines, websites en nieuwsbrieven kan men ook als partner deelnemen aan onze seminars en/of webinars.

Special downloads

Naast onze reguliere uitgaven, brengen wij jaarlijks ook verschillende specials uit met relevante themas uit de sector. Deze specials worden naast onze reguliere verzending ook gebruikt tijdens wereldwijde evenementen en beurzen. Een perfecte manier om in contact te komen met je doelgroep.

Ons sales team

Mocht je meer informatie willen over de verschillende adverteermogelijkheden, onze specials en/of onze seminars en webinars. Neem dan gerust contact op met ons internationale salesteam via salesint@misset.com of benader één van onze accountmanagers. 

Dhierinder Ramcharan

Dhierinder Ramcharan

Key Account Manager
Scandinavia, Belgium, Italy,
Eastern Europe, MEA, South-America
& Future Farming
+31 (0) 610559938
Dhierinder.Ramcharan@misset.com

Geke Koudenburg

Geke Koudenburg

Key Account Manager
France, Spain, Asia, Pacific
+31 (0) 622037055
Geke.Koudenburg@misset.com

Joey Wensink

Joey Wensink

Key Account Manager
Germany, United Kingdom, Ireland
& Future Farming

+31 (0) 613779329
Joey.Wensink@misset.com

Eline de Rijk

Eline de Rijk

Key Account Manager
United States, Canada, Mexico,
Switzerland & Austria
+31 (0) 657131092
Eline.de.Rijk@misset.com