Misset Events. Dat je ’t weet.

Misset heeft weer een indrukwekkende line-up met inspirerende evenementen komend jaar. Korte bijeenkomsten waar de laatste ontwikkelingen in het vakgebied voorbij komen. En natuurlijk kun je zelf ook even bijpraten met collega’s.

of bel direct +31 (0) 314 35 81 03

Ontdek de evenementen van Misset

Grasdag 2020 - online editie

Grasdag 2020 - online editie

Zomer 2020

Wil je alles weten en/of delen over graswinning en goed ruwvoer? In de zomer van 2020 vindt de online editie van de grasdag plaats. Boordevol interessante webinars, praktsiche productvideo’s en relevante artikelen. Ben jij ook benieuwd?

NPPL on virtual tour

NPPL on virtual tour

September 2020

Drie verschillende NPPL deelnemers delen hun inzichten en praktijk verhalen in drie verschillende interactieve video’s. Hun experts en leveranciers komen ook aan het woord. Wil jij ook weten wat NPPL hen heeft gebracht?

Agrarisch Ondernemer van het Jaar

Agrarisch Ondernemer van het Jaar

17 september 2020

Voor de 25ste keer bekronen wij samen met onze partners ABN AMRO en Hardeman Veenendaal dé agrarisch ondernemer van het jaar. Een jaar dat er behoorlijk anders uitziet dan verwacht. Ook de uitreiking zal er anders uitzien.

Collegereeks Strategische Food & Agrimarketing

Collegereeks Strategische Food & Agrimarketing

Start 27 oktober 2020

Werk jij als marketeer in de food- en/of agrarische sector en wil je je graag doorontwikkelen? Dan is deze 6-daagse collegereeks perfect voor jou! Benieuwd wat je staat te wachten?

Collegereeks Bedrijfskunde voor de Food & Agribusiness

Collegereeks Bedrijfskunde voor de Food & Agribusiness

Start 12 november 2020

Kennis maken met de belangrijkste bedrijfsprocessen die zich afspelen in de food- en/of agrarische sector? Deze 6-daagse collegereeks is volledig gericht op jou, met voorbeelden uit de sector.

Collegereeks Business development en innovatie Food & Agribusiness

Collegereeks Business development en innovatie Food & Agribusiness

Start 12 november 2020

Ook altijd op zoek naar dingen die je kunt verbeteren, kunt door ontwikkelen of kunt innoveren? Dan ben jij geknipt voor deze 6-daagse collegereeks, toegespitst op de food & agribusiness.

Food & Agricarrièredag

Food & Agricarrièredag

4 december 2020

Wil jij ook aan de slag in de food- en/of agrarische sector? Op 4 december vindt de Food & Agricarrièredag online plaats. Kom in contact met allerlei werkgevers en wie weet vind je hier je nieuwe baan!

Food & Agri Marketing Summit

Food & Agri Marketing Summit

10 december 2020

Er verandert veel in de marketingwereld, dat geldt ook voor de food & agribusiness. Elk jaar pikken we er een thema uit om dieper in te duiken. Zo kun jij je als marketeer nog verder verdiepen in je vak!

TREKKER Tech

TREKKER Tech

11 december 2020

Ronkende machines, de nieuwste innovaties en allerlei gereedschappen, alles waar het hart van een landbouwmechanisatie monteur sneller van gaat kloppen is aanwezig. Van praktische workshops tot een productbeurs.

Waarom verbind je jouw merk aan de evenementen van Misset? 

 

✔ Direct contact met jouw doelgroep.

✔ Ruimte voor kennisdeling en productpromotie

✔ Lift mee op de uitgebreide wervingscampagnes

Download nu de Misset eventsbrochure voor het complete eventsoverzicht

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven?

Neem contact op met het salesteam via +31 (0) 314 35 81 03 of download de Eventsbrochure.