Misset Uitgeverij, de grootste uitgever van vakinformatie in de Food- en Agri-sector, zoekt een:

Allround Creative Graphic Designer (fulltime)

Binnen deze functie ben je, samen met een enthousiast marketingteam, verantwoordelijk voor concepting, design en creatie van (social) mediacampagnes en alle mogelijke creatieve contentmarketing-uitingen. Zowel gericht print als online maar absolute focus op online. Naast het ontwerpen van nieuwe campagnes en content houd je je bezig met het op optimaliseren van bestaande content en campagnes. Heb jij een briljant gevoel voor vorm en functie, ben je altijd bezig met design en vormgeving en niet snel tevreden. Daarnaast digital- en socialvaardig? Dan is dit de functie voor jou.

De functie:

 • vanaf scratch ontwerpen van allerlei (social) media campagnematerialen
 • visueel vormgeven van allerlei contentmarketing-uitingen
 • je adviseert en werkt mee aan de ontwikkeling van producten en/of diensten waarbij design en vormgeving een rol speelt
 • je adviseert en controleert op het consequent toepassen van branding/huisstijl binnen de merken en richting de platformen.

Over jou: 

 • je hebt minimaal 2 tot 4 jaar ervaring als visual/graphic Designer
 • je hebt ervaring bij een reclame- of social bureau en hebt een ondersteunend portfolio met campagnes voor A-merken
 • je bent een veelzijdige designer
 • als persoon ben je zelfstandig, pro-actief, hands-on, en resultaatgericht
 • je hebt kennis en ervaring met Indesign, Illustrator, Photoshop, Premier en After Effects
 • Insta, Twitter, LinkedIN en Facebook hebben geen geheimen voor je
 • je laat je inspireren door toonaangevende designers en past dit graag toe in je werk
 • je hebt een afgeronde opleiding richting grafisch ontwerp en/of mediavormgeving op hbo-niveau.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een fraaie rol die bijdraagt aan de groei van onze sterke merken. Je krijgt ondersteuning van ervaren collega’s, die je graag van alles leren en die nieuwsgierig zijn naar jouw ideeën. Je krijgt persoonlijke begeleiding om invulling te geven aan je rol binnen ons bedrijf. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris.

Solliciteren?

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel met Chris Roest (Marketing Manager, 06 107 34 122). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Onafhankelijk kennisplatform

Food&Agribusiness is onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de Food&Agri sector.

Van boer tot leverancier, en van afnemer tot verwerker: foodagribusiness.nl is hét betrouwbare platform dat belangrijk nieuws selecteert en duidt. Hierdoor is 24/7 de actuele informatie uit en vóór de keten beschikbaar.

Food&Agribusiness schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages over actuele onderwerpen in de keten en opinieberichten van gerenommeerde opinieschrijvers. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis.