Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair Online Marketing/SEO 

Wil jij bij Misset International aan de slag en werken voor maar liefst 5 internationale merken? Wil jij het verschil kunnen maken tijdens deze stage en je bijdrage leveren aan de groei van deze merken? Heb je affiniteit met onlinemarketing/SEO en wil je dat geen enkele dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken iemand die binnen ons internationale portfolio aan de slag gaat met de verdere ontwikkeling van de merken Poultry World, Pig Progress, All About Feed, Dairy Global & Future Farming. Jouw werkzaamheden dragen bij aan de strategische plannen en maken inzichtelijk waar de kansen voor onze merken liggen. Je bent gemotiveerd, enthousiast, een teamplayer en niet bang om in het Engels te communiceren.

Wat doen wij?
De 5 internationale merken zijn onderdeel van Misset Uitgeverij. Naast de internationale titels, maken wij ook nationale titels zoals Boerderij, Food&Agribusiness en Trekker. Dit doen we met 130 professionals vanuit Doetinchem. We geven magazines uit, schrijven online artikelen voor onze websites, organiseren webinars & seminars, maken podcasts, zijn actief op social media en maken dagelijks nieuwsbrieven voor de verschillende doelgroepen.

 Wat breng je mee?

  • Je volgt een hbo-opleiding
  • Je volgt een opleiding in de richting van online marketing/communicatie
  • Beheersing van de Engelse taal is een vereiste
  • Interesse/kennis van SEO is een pre
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als in schrift
  • Je hebt een proactieve houding.

Wat ga je doen?
Het is tijdens de stage jouw taak om de kwaliteit van onze SEO in kaart te brengen, een verbeterplan op te stellen en eventueel uit te voeren, afhankelijk van wat binnen de stageperiode past. Dit alles om ervoor te zorgen dat onze online platformen optimaal ingericht zijn voor de organische vindbaarheid. Hierin word je uiteraard begeleid door collega’s en ga je samenwerken met externe partners.

Wat bieden wij?
In deze stage werk je samen met collega’s van marketing, redactie en sales. Je komt in een leuk team van enthousiaste professionals. We nemen jouw professionele begeleiding serieus. Je werkt deels vanuit huis, deels vanuit ons kantoor in Doetinchem. Uiteraard zorgen wij voor de juiste middelen om je werk goed uit te kunnen voeren.

Solliciteren?
Heb je interesse in een stage bij de grootste, internationale speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar jelle.van.dulmen@misset.com. Wil je meer informatie? Bel of app met Jelle van Dulmen (Marketing Executive) 06 10 58 65 40. Kijk voor meer informatie over Misset International op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een multimediabedrijf dat verschillende vakbladen uitgeeft in zowel de Nederlandse als internationale food- en agrisector. Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf. Onze focus is daarom ook teamwork.

Wij geven onze 130 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.