Wij zijn op zoek naar een:

Key Accountmanager Marketing

sales collectieve abonnementen

Juiste informatie levert een voorsprong, daar ben je van overtuigd. Je hebt een passie voor sales en bent door B2B-kennis en/of -ervaring in staat om (potentiële) klanten optimaal te adviseren over hun informatiebehoefte en hoe informatie in te zetten voor een succesvolle bedrijfsvoering. Je bent proactief, klantgedreven, zelfstandig, betrouwbaar en weet uitstekend te communiceren op alle niveaus in de organisatie.

Wat ga je doen?

In Nederland hebben we een groot aantal klanten die over de hele wereld actief zijn als leverancier in de food- en agrisector. Je onderhoudt en verbreedt relaties met deze accounts in ons land en creëert new business door nieuwe markten aan te boren. Je adviseert deze accounts en denkt mee over hoe onze vakinformatie, in de vorm van op maat gesneden abonnementenproposities, aan te bieden en in te zetten. Je ontwikkelt nieuwe proposities, bedenkt marketingstrategieën en brengt onze collectieve abonnementenmarketing en -sales naar een volgend level.

Wat breng je mee?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • B2B-werkervaring in een salesfunctie met aantoonbaar succes
  • Proactieve en resultaatgerichte houding
  • Kunnen samenwerken in een team met verschillende disciplines (intern) en met stakeholders (extern)
  • Affiniteit met de (internationale) food- en/of agrarische sector is een pre
  • Abonnementen hebben geen geheimen voor je.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een hecht, enthousiast en succesvol marketingteam met ijzersterke merken zoal Boerderij, Food & Agribusiness en Groenten & Fruit. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden, waaronder hybride werken, en verdien je een goed salaris. Daarnaast biedt Misset een dertiende maand en een winstdelingsregeling. Tot slot zijn er brede opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en persoonlijk te groeien.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de food- en agri-mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Chris Roest, Marketing Manager (06 107 34 122). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Misset is een toonaangevend multimediabedrijf in de food- en agrisector. Ons portfolio bestaat uit nationale en internationale toonaangevende merken zoals Boerderij en All About Feed.

Wij stellen ons als doel onze klanten, producenten en hun leveranciers, te helpen hun eigen bedrijfsdoelstellingen te behalen, continuïteit te bieden en als partner met hen samen te werken. Dit doen we vol
trots via onze magazines, websites,
e-mailnieuwsbrieven en (online) events.

Wij zijn in 1873 opgericht. Dit geeft ons de nodige ervaring mee in de mediawereld en expertise in landbouw en food. Een oud bedrijf met een jonge geest.

Om jong te blijven, zijn zowel onze medewerkers als lezers divers. Een breed scala van achtergronden en kennis is de drive van ons bedrijf.

Onze focus is daarom ook teamwork. Wij geven onze 140 medewerkers veel ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Hierdoor worden onze werkzaamheden leuker, gemakkelijker en stimuleren wij verandering.