Wij zijn op zoek naar:

Accountmanager Desksales (fulltime)

Wij zoeken een gedreven commercieel talent met de wil om zich te ontwikkelen. Een enthousiaste collega die graag in een team werkt, gaat voor het maximale resultaat en daarbovenop ook nog een bovengemiddelde affiniteit heeft met de agrarische sector. Herken jij jezelf hierin? Word dan onze collega!

Wat ga je doen?
Als Accountmanager Desksales bied jij ondersteuning aan de Accountmanagers Fieldsales. Je zorgt voor verwerking en uitvoering van de afgesloten contracten. Vanuit de dagelijkse klantcontacten sluit je zelf ook deals. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen de marktgroep Landbouw voor zowel print-, online- als eventoplossingen. Dat doe je onder andere voor onze Nederlandse topmerken zoals Boerderij, Trekker, Pluimveehouderij, Melkvee100Plus en Groenten & Fruit.

Wat kun je?
Vanzelfsprekend verwachten we niets minder dan hetgeen “al die andere bedrijven” ook hopen te vinden in een kandidaat – je bent commercieel, professioneel, teamspeler et cetera.

Wij vinden het vooral van belang dat je je kunt inleven in de klant, diens wensen kan vertalen naar de meest geschikte communicatie-oplossingen en daarbij snel en resultaatgericht schakelt.

Wat je verder meebrengt:

  • een afgeronde mbo-/hbo-opleiding,
  • werkervaring in een commerciële functie,
  • aantoonbaar succesvol in sales,
  • proactieve, resultaat gedreven houding,
  • affiniteit met de agrarische sector is een pre.

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een hecht, enthousiast salesteam bij een ijzersterk bedrijf. Natuurlijk hebben we prima arbeidsvoorwaarden en verdien je een goed salaris. Bij dat alles krijg je te maken met collega’s die vol trots en overgave voor Boerderij en onze andere merken werken. Met altijd de ambitie om onze klanten te helpen hun werk beter te kunnen doen.

Solliciteren?
Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en CV naar humanresources@misset.com. Wil je meer informatie? Bel Rindert Meijer, Commercieel Manager (06-22 03 45 33). Kijk ook even op www.misset.com.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

 

Onafhankelijk kennisplatform

De boer krijgt via diverse kanalen een stortvloed aan informatie over zich heen. Gebeurtenissen op lokale én wereldschaal beïnvloeden zijn bedrijfsvoering. Boerderij schept orde in het aanbod van nieuws, filtert deze informatie en legt uit. Objectief en deskundig om de boer handvatten te geven bij het runnen van zijn bedrijf. Nieuws uitgeserveerd in artikelen op de website, uitgebreide reportages in Boerderij weekblad én in events, webinars en in de app. Content gecreëerd door een onafhankelijke redactie met diepe vakinhoudelijke kennis. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is Boerderij een onmisbaar kennisplatform voor de hedendaagse boer.